Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - V této práci byla sledována údržnost prostě a vakuově balené svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) ve spojení s fyzikálně chemickými změnami. První část vzorků byla skladována při 4°C a analyzována od 1. do 11. dne post mortem. Druhá část vzorků byla skladována při -18°C a analyzována 6 a 12 měsíců post mortem. V průběhu skladování bylo hodnoceno pH, NH3, TVBN (celkové těkavé dusíkaté báze), FFA (volné mastné kyseliny), peroxidy a celkový obsah tuku ve svalovině.
- V této práci byla sledována údržnost prostě a vakuově balené svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) ve spojení s fyzikálně chemickými změnami. První část vzorků byla skladována při 4°C a analyzována od 1. do 11. dne post mortem. Druhá část vzorků byla skladována při -18°C a analyzována 6 a 12 měsíců post mortem. V průběhu skladování bylo hodnoceno pH, NH3, TVBN (celkové těkavé dusíkaté báze), FFA (volné mastné kyseliny), peroxidy a celkový obsah tuku ve svalovině. (cs)
- This work studied shelf life of simply and vacuum packed muscle of common carp (Cyprinus carpio, L.) in connection with changes of physically chemical indicators. The first part of samples was storaged at 4°C and analysed from the first to the eleventh day post mortem. The second part of samples was storaged at -18°C and analysed sixth and twelfth month post mortem. During the storage pH, NH3, TVBN (total volatile bases nitrogen), FFA (free fatty acid), peroxide value and muscle fat content were investigated. (en)
|
Title
| - Fyzikálně chemické změny prostě a vakuově balené svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) v závislosti na délce skladování
- Physically chemical changes of simply and vacuum packed muscle of common carp (Cyprinus carpio, L.) depending on storage time (en)
- Fyzikálně chemické změny prostě a vakuově balené svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) v závislosti na délce skladování (cs)
|
skos:prefLabel
| - Fyzikálně chemické změny prostě a vakuově balené svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) v závislosti na délce skladování
- Physically chemical changes of simply and vacuum packed muscle of common carp (Cyprinus carpio, L.) depending on storage time (en)
- Fyzikálně chemické změny prostě a vakuově balené svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) v závislosti na délce skladování (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/06:00000797!RIV07-MSM-16270___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/06:00000797
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Vakuum packaging; TVBN; FFA; peroxide value; physically chemical changes (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - sborník VIII. Konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Buchtová, Hana
- Ježek, František
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |