About: Růstová intenzita bažantích kuřat při intenzivním výkrmu a chemické složení svaloviny bažantů     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Experiment was done at the group of 110 pheasants. Twenty pheasants were killed at 40th and 50th day of feeding. Chemical composition of meat and feed conversion were investigated. Feed conversion was 4.99 kg. (en)
  • Cílem práce bylo sledování růstové intenzity bažantích kuřat v průběhu výkrmu v systému, který je realizován ve výkrmu brojlerových kuřat.
  • Cílem práce bylo sledování růstové intenzity bažantích kuřat v průběhu výkrmu v systému, který je realizován ve výkrmu brojlerových kuřat. (cs)
Title
  • Růstová intenzita bažantích kuřat při intenzivním výkrmu a chemické složení svaloviny bažantů
  • Růstová intenzita bažantích kuřat při intenzivním výkrmu a chemické složení svaloviny bažantů (cs)
  • Growth rate of pheasant chicks at intensive fattening and chemical composition of meat (en)
skos:prefLabel
  • Růstová intenzita bažantích kuřat při intenzivním výkrmu a chemické složení svaloviny bažantů
  • Růstová intenzita bažantích kuřat při intenzivním výkrmu a chemické složení svaloviny bažantů (cs)
  • Growth rate of pheasant chicks at intensive fattening and chemical composition of meat (en)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/05:00000113!RIV06-MSM-16270___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 128-131
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 541767
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/05:00000113
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • common pheasant; fattening; chemical composition of meat (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [04545879847C]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • VFU Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • VII. Konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Straková, Eva
  • Suchý, Pavel
  • Mikundová, Markéta
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • VFU Brno
https://schema.org/isbn
  • 80-7305-527-9
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 47 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software