Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - In this work there were some changes of certain physically chemical freshness indicators of common carp (Cyprinus carpio, L.) studied. The samples were simply wrapped and refrigerator kept. During the research pH, NH3, free fatty acid, TVBN (total volatile basic nitrogen), peroxide value depending on storage time and muscle fat content were investigated. The samples were analysed from the first to the eleventh day post mortem. (en)
- V této práci byly studovány změny fyzikálně chemických ukazatelů čerstvosti kapra obecného (Cyprinus carpio, L.). Vzorky byly prostě baleny a chladírensky uskladněny. V průběhu studia bylo sledováno pH, NH3, volné mastné kyseliny, TVBN (celkové těkavé dusíkaté báze), peroxidy v závislosti na době skladování a také celkový obsah tuku. Vzorky byly analyzovány od 1. do 11. dne post mortem.
- V této práci byly studovány změny fyzikálně chemických ukazatelů čerstvosti kapra obecného (Cyprinus carpio, L.). Vzorky byly prostě baleny a chladírensky uskladněny. V průběhu studia bylo sledováno pH, NH3, volné mastné kyseliny, TVBN (celkové těkavé dusíkaté báze), peroxidy v závislosti na době skladování a také celkový obsah tuku. Vzorky byly analyzovány od 1. do 11. dne post mortem. (cs)
|
Title
| - Fyzikálně chemické změny v průběhu chladírenského skladování čerstvé svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.)
- Physically chemical changes during refrigerator storage of fresh meat of common carp (Cyprinus carpio, L.) (en)
- Fyzikálně chemické změny v průběhu chladírenského skladování čerstvé svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) (cs)
|
skos:prefLabel
| - Fyzikálně chemické změny v průběhu chladírenského skladování čerstvé svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.)
- Physically chemical changes during refrigerator storage of fresh meat of common carp (Cyprinus carpio, L.) (en)
- Fyzikálně chemické změny v průběhu chladírenského skladování čerstvé svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/05:00000083!RIV06-MSM-16270___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/05:00000083
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Common carp; storage; chemical changes (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - XXXV. Lenfeldovy a Höklovy dny. Konference o hygieně a technologii potravin. Sborník.
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Buchtová, Hana
- Ježek, František
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| |
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |