Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Popsány jsou senzorické (vůně, konzistence svaloviny) a chemické parametry (TVBN, NH3, pH) ve svalovině kapra obecného (Cyprinus carpio L.). Analyzovány byly vzorky čerstvé chlazené nebalené a vakuově balené svaloviny kapra.
- Popsány jsou senzorické (vůně, konzistence svaloviny) a chemické parametry (TVBN, NH3, pH) ve svalovině kapra obecného (Cyprinus carpio L.). Analyzovány byly vzorky čerstvé chlazené nebalené a vakuově balené svaloviny kapra. (cs)
- Sensory (colour, smell, texture) and chemical (TVBN, NH3, pH) quality changes of non-packed and vacuum-packed fresh meat of common carp are described. (en)
|
Title
| - Průběh senzorických a fyzikálně chemických změn u čerstvé chlazené a vakuově balené svaloviny kapra obecného.
- Průběh senzorických a fyzikálně chemických změn u čerstvé chlazené a vakuově balené svaloviny kapra obecného. (cs)
- Sensory and chemical changes in quality of non-packed and vacuum-packed fresh meat of common carp. (en)
|
skos:prefLabel
| - Průběh senzorických a fyzikálně chemických změn u čerstvé chlazené a vakuově balené svaloviny kapra obecného.
- Průběh senzorických a fyzikálně chemických změn u čerstvé chlazené a vakuově balené svaloviny kapra obecného. (cs)
- Sensory and chemical changes in quality of non-packed and vacuum-packed fresh meat of common carp. (en)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/04:00000159!RIV/2005/MSM/162705/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/04:00000159
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Quality;fish meat;changes;chemical parameters (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - XXXI. seminář o jakosti potravin a potravinových surovin
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |