About: Oxidace beta-karotenu v mraženém jelením mase v průběhu skladování.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • V experimentální práci bylo provedeno stanovení obsahu ?-karotenu,luteinu a fytoenu v mraženém jelením mase v průběhu skladování. Během skladování dochází k mírnému nárustu obsahu luteinu na úkor ?-karotenu.Obsah fytoenu se nemění.
  • In the experimental works was realised determination of ?-karotene,lutein and phytoene content in the froozen red deer meat of the course storage.Of the course storage attendence a little build-up of kontent lutein to the detriment of ?-karotene.Phytoeneimmutable (en)
Title
  • Oxidace beta-karotenu v mraženém jelením mase v průběhu skladování.
  • Oxidace beta-karotenu v mraženém jelením mase v průběhu skladování. (cs)
  • Oxidation of beta-karotene in froozen Red Deer pork in the course storage. (en)
skos:prefLabel
  • Oxidace beta-karotenu v mraženém jelením mase v průběhu skladování.
  • Oxidace beta-karotenu v mraženém jelením mase v průběhu skladování. (cs)
  • Oxidation of beta-karotene in froozen Red Deer pork in the course storage. (en)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/03:00000376!RIV/2004/MSM/162704/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 74-77
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 162700004)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 620185
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/03:00000376
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Red deer,beta-carotene,lutein,phytoene. (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [1DA45B5D47EB]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • XXIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, konference o hygieně a techniologii potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Malota, Ladislav
  • Straka, I.
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • VFU Brno
https://schema.org/isbn
  • 80-7305-473-6
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software