Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Cílem prácea bylo pozorování vlivu výživy brojlerů při prodlouženém výkrmu do věku 52 dní. Ve věku 42 - 52 dní byla kuřata krmena přídavkem separátu z drůbežího masa. Byl zjišťován zdravotní stav, jatečná výtěžnost a kvalita masa, kuřat a také hematologické a biochemické ukazatele krve. Ve 42. dni výkrmu dosahovala pozorovaná kuřata těchto hmotností: slepičky ROSS 2,30 kg, COBB 2,44 kg, HYBRO 2,34 kg; a kohoutci ROSS, COBB a HYBRO 2,70 kg.
- The aim of this study iwas a observation the diet influence in broiler chicks fattening to the age of 52 days In the period from 42 to 52 day were chicken groups fed with mechanical separated chicken meat supplementation. The health, sarcass yield and meat quality and haematological and biochemical indicators were monitored. The body weiights at 42 day of fattening were: in hens groups -ROSS 2,30 kg, COBB 2,44 kg and HYBRO 2,34 kg; and cocks groups ROSS, COBB and HYBRO 2,70 kg. (en)
|
Title
| - The influence of fattening to higher age and weight on meat performance in broilers (en)
- Vliv prodlouženého výkrmu na výtěžnost masa užitkových masných brojlerů
- Vliv prodlouženého výkrmu na výtěžnost masa užitkových masných brojlerů (cs)
|
skos:prefLabel
| - The influence of fattening to higher age and weight on meat performance in broilers (en)
- Vliv prodlouženého výkrmu na výtěžnost masa užitkových masných brojlerů
- Vliv prodlouženého výkrmu na výtěžnost masa užitkových masných brojlerů (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/01:00000553!RIV/2002/MSM/162702/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/01:00000553
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - chicken, fattening, health, meat quality (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - IV. Kábrtovy dietetické dny
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Straková, Eva
- Suchý, Pavel
- Pažout, Vladimír
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| |
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |