Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Report on result: Nutritive value of ice lettuce (en)
- Stanovení kys. l - askorbové, obsahu minerálních látek a nitrátů Obsah kyseliny l - askorbové zjištěn v rozmezí 14,7 - 21,3 mg na 1 000 g čerstvé hmoty, nejvyšší u domácí odrůdy Pražan 20,3a odrůdy Brandon 21,3. Stanoven obsah minerálních látek v dostupné literatuře dosud neuvedený, obsah K 1 084,2 - 2 866,9 mg, Na 13,44 - 22,8 mg, Ca 132,6 - 485,28 mg, Mg 36,6 - 132,5 mg na 1 000 g čerstvé hmoty. Obsah nitrátů v rozmezí 595 - 1 200 mg na 1 000g čerstvé hmoty. Nejnižší u domácí odrůdy Pražan. Stanoveno optimální časové využití ledového salátu z domácí produkce.
|
Title
| - Zpráva o výsledku : Nutriční hodnota ledového salátu
- Zpráva o výsledku : Nutriční hodnota ledového salátu (cs)
- Report on result: Nutritive value of ice lettuce (en)
|
skos:prefLabel
| - Zpráva o výsledku : Nutriční hodnota ledového salátu
- Zpráva o výsledku : Nutriční hodnota ledového salátu (cs)
- Report on result: Nutritive value of ice lettuce (en)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:_____/98:6_1_481!RIV/2000/MZE/430000
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:_____/98:6_1_481
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...telVyzkumneZpravy
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |
http://linked.open...rzeVyzkumneZpravy
| |
number of pages
| |