About: Concentration changes pigments during fermentative maceration grape mush     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Průběh fermentační macerace anthokyaninů ze slupek hroznů byl popsán jako proces se třemi dynamicky odlišnými fázemi. V části exponenciálního zvyšování koncentrace barviv nebyl ze statistického hlediska zaznamenán významný rozdíl mezi postupy v rotačním tanku a s otevřeným matolinovým kloboukem. Bylo prokázáno, že ke ztrátám antho dochází v celém průběhu kvasného procesu.
  • The course of fermenting maceration of anthocyanins from grape skins has three different dynamic stages. The first one is the stage of exponential increase in pigment concentration. From statistical point of view, rotary tank and conventional method of fermentation with opened layer of skins and pulp on the surface.It was demonstrated that anthocyanins were lost during the whole process of fermentation. The correlation between concentration losses of anth (en)
Title
  • Concentration changes pigments during fermentative maceration grape mush (en)
  • Koncentrační změny barviv v průběhu fermentační macerace rmutu
  • Koncentrační změny barviv v průběhu fermentační macerace rmutu (cs)
skos:prefLabel
  • Concentration changes pigments during fermentative maceration grape mush (en)
  • Koncentrační změny barviv v průběhu fermentační macerace rmutu
  • Koncentrační změny barviv v průběhu fermentační macerace rmutu (cs)
skos:notation
  • RIV/62156489:_____/02:55500008!RIV/2003/MSM/430003/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 171;171
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 435100002)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 4
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 650914
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:_____/02:55500008
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • red wines;anthocyanin pigments;maceration;fermentation (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [68BEA44F0663]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Vinařský obzor
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 95
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Balík, Josef
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1212-7884
number of pages
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 118 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software