Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Silně bazický potravinářský anex pro snižovaní obsahu siřičitanů z vína, vyznačující se tím, že na výměnných aktivních funkčních skupinách jsou navázány anionty kyseliny vinné a jablečné v poměru 1:1 až 3:1. Koncentrace aniontů kyseliny vinné a jablečné na funkčních skupinách anexu je v rovnovážném stavu s obsahem aniontů kyseliny vinné a jablečné ve víně.
- Silně bazický potravinářský anex pro snižovaní obsahu siřičitanů z vína, vyznačující se tím, že na výměnných aktivních funkčních skupinách jsou navázány anionty kyseliny vinné a jablečné v poměru 1:1 až 3:1. Koncentrace aniontů kyseliny vinné a jablečné na funkčních skupinách anexu je v rovnovážném stavu s obsahem aniontů kyseliny vinné a jablečné ve víně. (cs)
- A strongly basic food anion exchanger to reduce the content of sulphites in wine, characterized by the exchange of active functional groups are bound anions of tartaric acid and malic in the ratio 1:1 to 3:1.The concentration of anions of tartaric and malic acid anion exchange functional groups in the steady state containing anions of tartaric and malic acid in wine. (en)
|
Title
| - A strongly basic food anion exchanger to reduce the content of sulphites in wine (en)
- Silně bazický potravinářský anex pro snižování obsahu siřičitanů z vína
- Silně bazický potravinářský anex pro snižování obsahu siřičitanů z vína (cs)
|
skos:prefLabel
| - A strongly basic food anion exchanger to reduce the content of sulphites in wine (en)
- Silně bazický potravinářský anex pro snižování obsahu siřičitanů z vína
- Silně bazický potravinářský anex pro snižování obsahu siřičitanů z vína (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43510/11:00183611!RIV12-MSM-43510___
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
| |
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43510/11:00183611
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - anion exchanger; reduce of sulphites content; sulphites in wine; wine (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...atelePatentuVzoru
| - Úřad průmyslového vlastnictví
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Balík, Josef
- Horák, Miroslav
- Tománková, Eva
- Híc, Pavel
- Šuderlová, Ludmila
|
http://linked.open...mniOchranaPatentu
| |
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |