Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - This work give results from analyses of variety, growing site, year and storage influence on the ascorbid acid content by selected vegetables: carrot, parsley, onion, garlic and leek. The influence of the growing year was one of the most inportant factors, which influenced vitamin C contens in selected vegetables - expect carrot. The variety influence on ascorbid acid was statistically significant by carrot, parsley root and also parsley leaves and by garlic. The influence of the growing site wos only by onion. By all storaged vegetables was noted statistically significant decrease of vitamin C after 30-days storage. (en)
- Byl sledován obsah vitaminu C v mrkvi, petrželi, cibuli, česneku a póru ve vztahu k odrůdě, pěstební lokalitě, pěstebnímu roku a skladování. Jako významný faktor ovlivňující obsah vitaminu C se projevil u všech zelenin kromě mrkve pěstební rok, u mrkvi, kořeni a nati petržele a u česneku odrůda. Průkazný vliv stanoviště se projevil pouze u cibuli. U všech skladovaných zelenin nastal statisticky významnáý pokles vit C po 30denním skladování.
- Byl sledován obsah vitaminu C v mrkvi, petrželi, cibuli, česneku a póru ve vztahu k odrůdě, pěstební lokalitě, pěstebnímu roku a skladování. Jako významný faktor ovlivňující obsah vitaminu C se projevil u všech zelenin kromě mrkve pěstební rok, u mrkvi, kořeni a nati petržele a u česneku odrůda. Průkazný vliv stanoviště se projevil pouze u cibuli. U všech skladovaných zelenin nastal statisticky významnáý pokles vit C po 30denním skladování. (cs)
|
Title
| - Obsah vitaminu C u vybraných zelenion ve vztahu k odrůdě, pěstební lokalitě, roku a skladování
- Obsah vitaminu C u vybraných zelenion ve vztahu k odrůdě, pěstební lokalitě, roku a skladování (cs)
- Ascorbic acid contens in selected vegetables in relation to variety, growing site, year and storage (en)
|
skos:prefLabel
| - Obsah vitaminu C u vybraných zelenion ve vztahu k odrůdě, pěstební lokalitě, roku a skladování
- Obsah vitaminu C u vybraných zelenion ve vztahu k odrůdě, pěstební lokalitě, roku a skladování (cs)
- Ascorbic acid contens in selected vegetables in relation to variety, growing site, year and storage (en)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43510/10:00157437!RIV11-MSM-43510___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43510/10:00157437
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - storage; variety; year; ascorbid acid; growing site; vegetables (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Acta Universitatis agriculturae et silviculturae Mendelianae Brunensis : Acta of Mendel University of agriculture and forestry Brno = Acta Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Matějková, Jana
- Petříková, Kristina
|
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |