Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Fruit develop intercellular CO2 concentrations sufficiently elevated above the atmospheric level to result in significant metabolite effects. Subsequently, it has been found that while applied CO2 often inhibits O2 consumption, at other times, dependingon the tissue and concentration. Depending on its concentration, CO2 may stimulate or inhibit ethylene production. Normally, succinct is a minor organic acid, but it accumulates in commodities then they are stored with carbon dioxide. CO2 causes succinctto accumulate when it injures apples.
- Fruit develop intercellular CO2 concentrations sufficiently elevated above the atmospheric level to result in significant metabolite effects. Subsequently, it has been found that while applied CO2 often inhibits O2 consumption, at other times, dependingon the tissue and concentration. Depending on its concentration, CO2 may stimulate or inhibit ethylene production. Normally, succinct is a minor organic acid, but it accumulates in commodities then they are stored with carbon dioxide. CO2 causes succinctto accumulate when it injures apples. (cs)
- Plody vytváří vnitropletivový oxid uhličitý, který se významně zvyšuje nad atmosférickou hladinu a má za následek významný metabolický efekt. Následně bylo zjištěno, že má vliv na spotřebu kyslíku v závislosti na pletivu a koncentraci.V závislosti na koncentraci kyslíku může obsah oxidu uhličitého podporovat nebo tlumit tvorbu ethylenu. Běžně kyselina šťavelová je kyselinou v nízké koncentraci, ale může se nahromadit v plodině tehdy, bude-li uložena ve vyšší koncentraci oxidu uhličitého. Oxid uhličitý spojený se zvýšeným obsahem kyseliny šťavelové způsobuje poškození jablek. (en)
|
Title
| - Odezva peckového ovoce na vyšší podíl oxidu uhličitého v atmosféře chladírenské komory.
- Odezva peckového ovoce na vyšší podíl oxidu uhličitého v atmosféře chladírenské komory. (cs)
- Response of stone fruit on the part of carbon dioxide in ambient atmosphere (en)
|
skos:prefLabel
| - Odezva peckového ovoce na vyšší podíl oxidu uhličitého v atmosféře chladírenské komory.
- Odezva peckového ovoce na vyšší podíl oxidu uhličitého v atmosféře chladírenské komory. (cs)
- Response of stone fruit on the part of carbon dioxide in ambient atmosphere (en)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43510/05:00087984!RIV06-MZE-43510___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43510/05:00087984
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - apple; carbon dioxide; ethylene (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| - Zahradnická fakulta Lednice
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/statKonaniAkce
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/ukonceniAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |