About: The use of Preservatives in maize silages from crushed Ears     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The knowledge of the course of fermentation proces in maize silages from crushed Ears is very important regards different dry matter content. From the conserving compounds tested, the knowledge issued that production of fermenting acids, in particular of LA, was affected the most by the microbial enzymatic preparation. Added urea affected favourable LA production and the ratio between fermenting acids at a low pH value. Organic acids (formic acid and organic acids mixture) in the present experiment reduced the most dry matter total losses, a marked reduction in fermenting process occured including the LA and ammonia production. (en)
  • Úspěšnost fermentačního procesu pošrotovaných olistěných palic kukuřice je ovlivněna hlavně obsahem sušiny a podílem zrna v palici. Přídavek ověřovaných biologických aditiv zejména s enzymatickou složkou, zvýrazňuje fermentační proces a produkci LA a rychlejší acidifikaci silážované hmoty. Také přídavek močoviny v podmínkách pokusu příznivě působil na produkci LA i celkový obsah kyselin a hodnotu pH. Přídavek kyseliny mravenčí, resp. směsi kyselin, způsobil při optimální sušině celkovou redukci kvasného procesu.
Title
  • The use of Preservatives in maize silages from crushed Ears (en)
  • Uplatnění konzervačních aditiv při silážování LKS kukuřice
  • Uplatnění konzervačních aditiv při silážování LKS kukuřice (cs)
skos:prefLabel
  • The use of Preservatives in maize silages from crushed Ears (en)
  • Uplatnění konzervačních aditiv při silážování LKS kukuřice
  • Uplatnění konzervačních aditiv při silážování LKS kukuřice (cs)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/99:23200020!RIV/2000/MSM/432100
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 114
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 432100001)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
  • Doležal, Petr
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 757017
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/99:23200020
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • silage; maize; additive (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [A823CC03192C]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Nitra
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • 9. Medzinárodné sympózium Konzervovanie objemových krmív
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Doležal, Petr
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Výskumný ústav živočíšnej výroby v Nitre
https://schema.org/isbn
  • 80-88872-10-3
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software