About: Problematika druhotné fermentace u siláží LKS kukuřice     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The experiment was performed in the maize silages from crushed Ears stored in PE bags with different dry matter contents. Beside the control variant not treated, also the effect of biological inocculant added was examined. Assessments of both variants were carried out according to changes of the fermentation process indices and of the microbiological finding. With increasing dry matter content, registered were not only the higher pH value, lower occurrence of fermenting acids (in particular of lactic acid), but also the fungal microflora increase, undesirable diethetically, with values higher than 107 per 1 g silage. (en)
  • Pokus byl proveden na silážích z drcených kukuřičných palic (LKS) uskladněných v PE vacích s rozdílným obsahem sušiny. Vedle neošetřené kontrolní varianty byl sledován vliv přídavku biologických aditiv. Byly sledovány změny fermentačních charakteristik siláže v průběhu 48 hodin po vyskladnění. Ukázalo se, že s časem, rostoucí sušinou siláží a teplotou se zvyšuje mikrobiální aktivita, zejména plísní. Přídavek biologických aditiv k silážovaným drtím palic kukuřice neovlivnil v daných podmínkách pokusu efektivně výskyt mikroskopických hub.
Title
  • Problematika druhotné fermentace u siláží LKS kukuřice
  • Problematika druhotné fermentace u siláží LKS kukuřice (cs)
  • Problems of the secondary fermentation in the LKS maize silages (en)
skos:prefLabel
  • Problematika druhotné fermentace u siláží LKS kukuřice
  • Problematika druhotné fermentace u siláží LKS kukuřice (cs)
  • Problems of the secondary fermentation in the LKS maize silages (en)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/99:23200019!RIV/2000/MSM/432100
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 43
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 432100001)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
  • Doležal, Petr
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 751150
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/99:23200019
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • aerobic stability; maize silage; simulation; corn (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [E792A487A6CD]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník konference s mezinárodní účastí III. Kábrtovy dietetické dny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Doležal, Petr
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Veterinární a farmaceutická univerzita v Brně
https://schema.org/isbn
  • 80-85114-63-1
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 41 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software