About: Effect of feeding yeast culture on blood serum cattle     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Do našeho experimentu bylo zařazeno 16 plemenic Českého strakatého skotu a jejich telata. Cílem pokusného sledování bylo zhodnotit vliv zkrmování kvasinkové kultury na obsah sérových Ig G plemenic zařazených do experimentu a dále porovnat s Ig G v séru telat. Odběry krve u plemenic byly provedeny cca 23 dní před porodem a den po porodu. Telatům byla krev odebrána 3. -- 5. den po narození. U plemenic v kontrolní skupině byly naměřeny hodnoty postupně podle odběrů 14,4 - 11,06 g/l Ig G a 12,9 - 11,14 g/l Ig G. U jejich telat byla naměřena hodnota 12,3 - 9,92 g/l Ig G. U plemenic v pokusné skupině byly naměřeny hodnoty postupně podle odběrů 14,5 - 9,20 g/l Ig G a 20,4 - 9,87 g/l Ig G. U jejich telat byla naměřena hodnota 12,4 - 7,32 g/l Ig G. Výsledky byly statisticky zpracovány v programu Microsoft Excel a Statistika 10.0.
  • Do našeho experimentu bylo zařazeno 16 plemenic Českého strakatého skotu a jejich telata. Cílem pokusného sledování bylo zhodnotit vliv zkrmování kvasinkové kultury na obsah sérových Ig G plemenic zařazených do experimentu a dále porovnat s Ig G v séru telat. Odběry krve u plemenic byly provedeny cca 23 dní před porodem a den po porodu. Telatům byla krev odebrána 3. -- 5. den po narození. U plemenic v kontrolní skupině byly naměřeny hodnoty postupně podle odběrů 14,4 - 11,06 g/l Ig G a 12,9 - 11,14 g/l Ig G. U jejich telat byla naměřena hodnota 12,3 - 9,92 g/l Ig G. U plemenic v pokusné skupině byly naměřeny hodnoty postupně podle odběrů 14,5 - 9,20 g/l Ig G a 20,4 - 9,87 g/l Ig G. U jejich telat byla naměřena hodnota 12,4 - 7,32 g/l Ig G. Výsledky byly statisticky zpracovány v programu Microsoft Excel a Statistika 10.0. (cs)
  • In our experiment were included 16 Red Spotted Cattle cows and their calves. The aim of the experiment was to evaluate the effect of monitoring of feeding yeast culture on the content of serum Ig G cows included in the experiment and to compare with Ig G levels in calves. Blood samples were carried out at the cows about 23 days before and the day after birth. Calves blood was collected 3 - 5 day after birth. The cows in the control group values were progressively sampling 14.4 - 11.06 g / l Ig G and 12.9 - 11.14 g / l Ig G. At their calves were measured value of 12.3 - 9.92 g / l Ig G for cows of the experimental group were measured by sampling values successively 14.5 - 9.20 g / l Ig G and 20.4 - 9.87 g / l of Ig G for the calves were measured value 12.4 - 7.32 g / l Ig G. The results were statistically processed in Microsoft Excel and Statistics 10.0. (en)
Title
  • Effect of feeding yeast culture on blood serum cattle (en)
  • Vliv zkrmování kvasinkové kultury na krevní sérum u skotu
  • Vliv zkrmování kvasinkové kultury na krevní sérum u skotu (cs)
skos:prefLabel
  • Effect of feeding yeast culture on blood serum cattle (en)
  • Vliv zkrmování kvasinkové kultury na krevní sérum u skotu
  • Vliv zkrmování kvasinkové kultury na krevní sérum u skotu (cs)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/13:00203917!RIV14-MSM-43210___
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • S
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 114872
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/13:00203917
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • yeasts culture; blood serum; Red Spotted Cattle (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [50D746EE15C6]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • X. Kábrtovy dietetické dny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Doležal, Petr
  • Mlejnková, Veronika
  • Fröhdeová, Martina
  • Lukešová, Kateřina
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
https://schema.org/isbn
  • 978-80-263-0365-7
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software