Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Práce studuje možnost využít FT NIR spektrometrii k analýze obsahu tuku, sušiny, obsahu chloridu sodného, titrační kyselosti a pH u sýrů typu Mozzarella.
- Práce studuje možnost využít FT NIR spektrometrii k analýze obsahu tuku, sušiny, obsahu chloridu sodného, titrační kyselosti a pH u sýrů typu Mozzarella. (cs)
- The aim of this study is possibility of use of FT NIR spectroscopy to analyse of content of fat, dry matter, NaCl, titric acid and pH in mozzarella cheese. (en)
|
Title
| - Využití NIR spektroskopie ke kontrole jakosti sýrů typu mozzarella
- Využití NIR spektroskopie ke kontrole jakosti sýrů typu mozzarella (cs)
- Use of NIR spectroscopy for control of quality of Mozzarella cheese (en)
|
skos:prefLabel
| - Využití NIR spektroskopie ke kontrole jakosti sýrů typu mozzarella
- Využití NIR spektroskopie ke kontrole jakosti sýrů typu mozzarella (cs)
- Use of NIR spectroscopy for control of quality of Mozzarella cheese (en)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43210/12:00198127!RIV13-MSM-43210___
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43210/12:00198127
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - chemistry composition of chesse; ph acidity; content of NaCl; fat content; dry matter; titric acid (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| - Technická 5, 166 28 Praha 6
|
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Celostátní přehlídky sýrů 2012 Výsledky přehlídek a sborník přednášek konference Mléko a sýry
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Šustová, Květoslava
- Lužová, Táňa
- Musilová, Lenka
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |