About: Využití NIR spektroskopie ke kontrole jakosti sýrů typu mozzarella     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Práce studuje možnost využít FT NIR spektrometrii k analýze obsahu tuku, sušiny, obsahu chloridu sodného, titrační kyselosti a pH u sýrů typu Mozzarella.
  • Práce studuje možnost využít FT NIR spektrometrii k analýze obsahu tuku, sušiny, obsahu chloridu sodného, titrační kyselosti a pH u sýrů typu Mozzarella. (cs)
  • The aim of this study is possibility of use of FT NIR spectroscopy to analyse of content of fat, dry matter, NaCl, titric acid and pH in mozzarella cheese. (en)
Title
  • Využití NIR spektroskopie ke kontrole jakosti sýrů typu mozzarella
  • Využití NIR spektroskopie ke kontrole jakosti sýrů typu mozzarella (cs)
  • Use of NIR spectroscopy for control of quality of Mozzarella cheese (en)
skos:prefLabel
  • Využití NIR spektroskopie ke kontrole jakosti sýrů typu mozzarella
  • Využití NIR spektroskopie ke kontrole jakosti sýrů typu mozzarella (cs)
  • Use of NIR spectroscopy for control of quality of Mozzarella cheese (en)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/12:00198127!RIV13-MSM-43210___
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(2B08069)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 179608
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/12:00198127
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • chemistry composition of chesse; ph acidity; content of NaCl; fat content; dry matter; titric acid (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [D046D4B8BD57]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • VŠCHT Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Technická 5, 166 28 Praha 6
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Celostátní přehlídky sýrů 2012 Výsledky přehlídek a sborník přednášek konference Mléko a sýry
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Šustová, Květoslava
  • Lužová, Táňa
  • Musilová, Lenka
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7080-838-2
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software