Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The results can be stated that in our experiment were carried out confirmed the results of other authors, because the addition of yeast to the diet formulation cow had a positive effect on the density and overall quality of colostrum. The cause was apparently a better stabilization of the ruminal environment in experimental pregnant cows and better use of forage nutrient diet. There was no publication that would show a negative effect on the quality of colostrum, yeast, milk or animal health. (en)
- Z výsledků lze konstatovat, že v našem experimentu byly potvrzeny výsledky jiných autorů, protože přidání kvasinek do krmné dávky dojnic mělo pozitivní vliv na hustotu a celkovou kvalitu kolostra. Příčinou byla zřejmě lepší stabilizace bachorového prostředí u experimentálních březích krav a lepší využití živin z píce. Nebyla nalezena publikace, která by ukazovala negativní vliv na kvalitu mleziva, droždí, mléka nebo zdraví zvířat.
- Z výsledků lze konstatovat, že v našem experimentu byly potvrzeny výsledky jiných autorů, protože přidání kvasinek do krmné dávky dojnic mělo pozitivní vliv na hustotu a celkovou kvalitu kolostra. Příčinou byla zřejmě lepší stabilizace bachorového prostředí u experimentálních březích krav a lepší využití živin z píce. Nebyla nalezena publikace, která by ukazovala negativní vliv na kvalitu mleziva, droždí, mléka nebo zdraví zvířat. (cs)
|
Title
| - Vliv podávání kvasinkové kultury kravám v době stání nasucho a v poporodním období na vybrané ukazatele bachorového trávení a mléčnou produkci
- Vliv podávání kvasinkové kultury kravám v době stání nasucho a v poporodním období na vybrané ukazatele bachorového trávení a mléčnou produkci (cs)
- EFFECT OF YEAST CULTURE SUPPLEMENTATION IN THE DIET OF COWS AT THE DROUGHT AND IN POST PARTUM PERIOD ON THE SELECTED INDICATORS RUMINAL DIGESTION AND MILK PRODUCTION (en)
|
skos:prefLabel
| - Vliv podávání kvasinkové kultury kravám v době stání nasucho a v poporodním období na vybrané ukazatele bachorového trávení a mléčnou produkci
- Vliv podávání kvasinkové kultury kravám v době stání nasucho a v poporodním období na vybrané ukazatele bachorového trávení a mléčnou produkci (cs)
- EFFECT OF YEAST CULTURE SUPPLEMENTATION IN THE DIET OF COWS AT THE DROUGHT AND IN POST PARTUM PERIOD ON THE SELECTED INDICATORS RUMINAL DIGESTION AND MILK PRODUCTION (en)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43210/12:00190677!RIV13-MSM-43210___
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43210/12:00190677
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - yeasts culture; dairy cows; rumen fluid; Saccharomyces cerevisiae; colostrum quality (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky X.
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Dvořáček, Jan
- Doležal, Petr
- Zeman, Ladislav
- Doležal, Jan
- Fröhdeová, Martina
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |