About: Vliv podávání kvasinkové kultury kravám v době stání nasucho a v poporodním období na vybrané ukazatele bachorového trávení a mléčnou produkci     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The results can be stated that in our experiment were carried out confirmed the results of other authors, because the addition of yeast to the diet formulation cow had a positive effect on the density and overall quality of colostrum. The cause was apparently a better stabilization of the ruminal environment in experimental pregnant cows and better use of forage nutrient diet. There was no publication that would show a negative effect on the quality of colostrum, yeast, milk or animal health. (en)
  • Z výsledků lze konstatovat, že v našem experimentu byly potvrzeny výsledky jiných autorů, protože přidání kvasinek do krmné dávky dojnic mělo pozitivní vliv na hustotu a celkovou kvalitu kolostra. Příčinou byla zřejmě lepší stabilizace bachorového prostředí u experimentálních březích krav a lepší využití živin z píce. Nebyla nalezena publikace, která by ukazovala negativní vliv na kvalitu mleziva, droždí, mléka nebo zdraví zvířat.
  • Z výsledků lze konstatovat, že v našem experimentu byly potvrzeny výsledky jiných autorů, protože přidání kvasinek do krmné dávky dojnic mělo pozitivní vliv na hustotu a celkovou kvalitu kolostra. Příčinou byla zřejmě lepší stabilizace bachorového prostředí u experimentálních březích krav a lepší využití živin z píce. Nebyla nalezena publikace, která by ukazovala negativní vliv na kvalitu mleziva, droždí, mléka nebo zdraví zvířat. (cs)
Title
  • Vliv podávání kvasinkové kultury kravám v době stání nasucho a v poporodním období na vybrané ukazatele bachorového trávení a mléčnou produkci
  • Vliv podávání kvasinkové kultury kravám v době stání nasucho a v poporodním období na vybrané ukazatele bachorového trávení a mléčnou produkci (cs)
  • EFFECT OF YEAST CULTURE SUPPLEMENTATION IN THE DIET OF COWS AT THE DROUGHT AND IN POST PARTUM PERIOD ON THE SELECTED INDICATORS RUMINAL DIGESTION AND MILK PRODUCTION (en)
skos:prefLabel
  • Vliv podávání kvasinkové kultury kravám v době stání nasucho a v poporodním období na vybrané ukazatele bachorového trávení a mléčnou produkci
  • Vliv podávání kvasinkové kultury kravám v době stání nasucho a v poporodním období na vybrané ukazatele bachorového trávení a mléčnou produkci (cs)
  • EFFECT OF YEAST CULTURE SUPPLEMENTATION IN THE DIET OF COWS AT THE DROUGHT AND IN POST PARTUM PERIOD ON THE SELECTED INDICATORS RUMINAL DIGESTION AND MILK PRODUCTION (en)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/12:00190677!RIV13-MSM-43210___
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215648905)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 178018
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/12:00190677
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • yeasts culture; dairy cows; rumen fluid; Saccharomyces cerevisiae; colostrum quality (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [C5D2C6BAA0C3]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Košice
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Košice
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky X.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dvořáček, Jan
  • Doležal, Petr
  • Zeman, Ladislav
  • Doležal, Jan
  • Fröhdeová, Martina
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
https://schema.org/isbn
  • 978-80-8077-282-6
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software