Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Historie pekařského oboru a jeho současné postavení v České republice
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
It describes the history of the baking industry, which dates back to the period 10 000 years before Christ to the present.
(en)
Je popsána historie pekařského oboru, která sahá až do období 10 000 let př. Kr.až do současnosti.
Je popsána historie pekařského oboru, která sahá až do období 10 000 let př. Kr.až do současnosti.
(cs)
Title
Historie pekařského oboru a jeho současné postavení v České republice
Historie pekařského oboru a jeho současné postavení v České republice
(cs)
History of the baking industry and its current status in the Czech Republic
(en)
skos:prefLabel
Historie pekařského oboru a jeho současné postavení v České republice
Historie pekařského oboru a jeho současné postavení v České republice
(cs)
History of the baking industry and its current status in the Czech Republic
(en)
skos:notation
RIV/62156489:43210/11:00180007!RIV12-MSM-43210___
http://linked.open...avai/predkladatel
Agronomická fakulta
http://linked.open...avai/riv/aktivita
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
Z(MSM 432100001)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
6
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2012
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Kučerová, Jindřiška
http://linked.open.../riv/druhVysledku
J - Článek v odborném periodiku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Mendelova univerzita v Brně / Agronomická fakulta
http://linked.open...dnocenehoVysledku
202209
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/62156489:43210/11:00180007
http://linked.open...riv/jazykVysledku
cze - čeština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
bread; pastry; bakery production
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
bread
bakery production
pastry
http://linked.open...odStatuVydavatele
CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[1C8FB584102E]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Výživa a potraviny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
1
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
1
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2011
http://linked.open...v/svazekPeriodika
66
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Kučerová, Jindřiška
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/MSM%20432100001
issn
1211-846X
number of pages
3
(
xsd:int
)
http://localhost/t...ganizacniJednotka
43210
is
http://linked.open...avai/riv/vysledek
of
Historie pekařského oboru a jeho současné postavení v České republice
Historie pekařského oboru a jeho současné postavení v České republice
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software