About: Potentials of NIR Spectroscopy in Meat Industry - Možnosti využití NIR spektroskopie v masném průmyslu     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Near infrared spectroscopy (NIRS) uses the near infrared region of electromagnetic radiation (wavelength ca. 800--2500 nm). The present review describes various applications of the NIRS technique in the meat industry for quantitative characteristics of meat, but also in assessment of meat quality and technological and sensory parameters. The NIRS technique is superior to classical methods in the speed of analyses and possibility of simultaneous non-destructive measurements. This brings about a great potential for on-line analysis without using chemicals. (en)
  • NIR spektrometrie je vhodnou metodou pro zjišťování kvantitativních ukazatelů kvality masa, ale může sloužit i pro zjišťování některých senzorických parametrů. Výhodou je rachlost metody a její nedestruktivnost.
  • NIR spektrometrie je vhodnou metodou pro zjišťování kvantitativních ukazatelů kvality masa, ale může sloužit i pro zjišťování některých senzorických parametrů. Výhodou je rachlost metody a její nedestruktivnost. (cs)
Title
  • Potentials of NIR Spectroscopy in Meat Industry - Možnosti využití NIR spektroskopie v masném průmyslu
  • Potentials of NIR Spectroscopy in Meat Industry (en)
  • Potentials of NIR Spectroscopy in Meat Industry - Možnosti využití NIR spektroskopie v masném průmyslu (cs)
skos:prefLabel
  • Potentials of NIR Spectroscopy in Meat Industry - Možnosti využití NIR spektroskopie v masném průmyslu
  • Potentials of NIR Spectroscopy in Meat Industry (en)
  • Potentials of NIR Spectroscopy in Meat Industry - Možnosti využití NIR spektroskopie v masném průmyslu (cs)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/10:00159968!RIV11-MSM-43210___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 432100001)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 104
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 280487
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/10:00159968
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • spectroscopy NIR; quality of meat; chemical composition of meat (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [488B5EBA195F]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Chemické listy
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Mlček, Jiří
  • Rop, Otakar
  • Simeonovová, Jana
  • Šustová, Květoslava
  • Gál, Robert
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 0009-2770
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 112 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software