About: Senzorické hodnocení kvality masa jehňat beránků různých hybridních kombinací     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • v práci byly hodnoceny výsledky senzorického hodnocení jehněčího masa
  • v práci byly hodnoceny výsledky senzorického hodnocení jehněčího masa (cs)
  • The lamb males whose meat (musculus biceps femoris) was used for sensorial evaluation originated from three farms: Kuklík (farm nb. 1), Kunčice pod Ondřejníkem (farm nb. 2) and Růžďka (farm nb. 3). On farm nb. 1 were kept crossbreeds of Charollais (Ch) x Romanov (R) and Suffolk (Sf) x R. On farm nb. 2 were kept crossbreeds of Sf x Ch and Sf x East Friesian breed (EF). On this farm were kept also pureblooded lambs of CH. On farm nb. 3 were kept crossbreeds of Sf x Ch, Sf x (Sf x Ch) and Sf x Improved Wallachian (IW). Effect of crossbreed had a significant effect on colour, fibrousness, fragility and juiciness of meat. On the other hand this factor had not a significant effect on taste and smell of meat. (en)
Title
  • Senzorické hodnocení kvality masa jehňat beránků různých hybridních kombinací
  • Senzorické hodnocení kvality masa jehňat beránků různých hybridních kombinací (cs)
  • SENSORIAL EVALUATION OF MEAT OF MALE LAMBS OF DIFFERENT GENOTYPES (en)
skos:prefLabel
  • Senzorické hodnocení kvality masa jehňat beránků různých hybridních kombinací
  • Senzorické hodnocení kvality masa jehňat beránků různých hybridních kombinací (cs)
  • SENSORIAL EVALUATION OF MEAT OF MALE LAMBS OF DIFFERENT GENOTYPES (en)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/08:00128801!RIV09-MSM-43210___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(2B06108)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 394426
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/08:00128801
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • lamb; meat; sensorial evaluation (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [773EB2C902BB]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • MZLU v Brně
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Rapotín
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Šlechtění na masnou užitkovost a aktuální otázky produkce jatečných zvířat
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Filipčík, Radek
  • Hošek, Martin
  • Kuchtík, Jan
  • Dobeš, Igor
  • Jarošová, Alžbeta
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • MZLU v Brně, Asociace chovatelů masných plemen Rapotín, Agrovýzkum Rapotín s.r.o.
https://schema.org/isbn
  • 978-80-903143-8-2
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 47 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software