About: Fermentované rostlinné potraviny asijského původu na českém trhu     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • This article introduce the term of fermented asian food to readers. There is explained their orogin and described technology of preparation of soy sauce and other food like miso, tempeh and natto. In the conclusion, there is summarized a value of B vitamins in this foods. (en)
  • Tento článek seznamuje čtenáře s pojmem fermentovaných, asijských potravin. Je zde vysvětlen jejich původ a popsána výroba sojových omáček, dále pak výroba potraviny miso, tempeh a natto. V závěru je shrnut jejich průměrný obsah vitaminů B komplexu.
  • Tento článek seznamuje čtenáře s pojmem fermentovaných, asijských potravin. Je zde vysvětlen jejich původ a popsána výroba sojových omáček, dále pak výroba potraviny miso, tempeh a natto. V závěru je shrnut jejich průměrný obsah vitaminů B komplexu. (cs)
Title
  • Fermentované rostlinné potraviny asijského původu na českém trhu
  • Fermentované rostlinné potraviny asijského původu na českém trhu (cs)
  • Fermented plant food of asian origin on czech markets (en)
skos:prefLabel
  • Fermentované rostlinné potraviny asijského původu na českém trhu
  • Fermentované rostlinné potraviny asijského původu na českém trhu (cs)
  • Fermented plant food of asian origin on czech markets (en)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/08:00121390!RIV09-MSM-43210___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 432100001)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 2/2008
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 367850
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/08:00121390
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • fermentation; asian food; b vitamins (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [9C9A439E6CF1]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Výživa a potraviny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dohnal, Vlastimil
  • Špalek, Jiří
  • Cwiková, Olga
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1211-846X
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software