Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Emission of odour are the most signitificant environmental aspects of rendering plants, compost stations and bio-gas stations. Operators of named subjects must strictly observe requirements of legislation such as law about integrated prevention a pollution prevention, partial environmental legislation, requirements of veterinary law or law about fertilizer. According to the legislation is necessary to determine concentration of odour emission and accept such measures, which ensure of prevention and minimization of these undesirable environmental impacts. (en)
- Emise pachových látek jsou pro asanační podniky, kompostárny a bioplynové stanice stále jedním z nejvýznamnějších environmentálních aspektů těchto zařízení. Provozovatelé jmenovaných subjektů proto musí velmi důsledně plnit požadavky platných právních předpisů (zákon o integrované prevenci, tzv. %22složkové%22 právní předpisy, požadavky zákona o veterinární péči či zákona o hnojivech, krmivech a jiné...). Na základě stále sílícího zájmu zainteresovaných stran o environmentální profil zařízení produkujících emise pachových látek a aplikaci aktuální právní úpravy (např. vyhláška MŽP č. 362/2006 Sb., o způsobu stanovení koncentrace pachových látek, přípustné míry obtěžování zápachem a způsobu jejího zjišťování) je nutné na základě objektivní metodiky stanovit koncentrace pachových látek a přijmout taková opatření, která zajistí prevenci a minimalizaci těchto nežádoucích environmentálních dopadů.
- Emise pachových látek jsou pro asanační podniky, kompostárny a bioplynové stanice stále jedním z nejvýznamnějších environmentálních aspektů těchto zařízení. Provozovatelé jmenovaných subjektů proto musí velmi důsledně plnit požadavky platných právních předpisů (zákon o integrované prevenci, tzv. %22složkové%22 právní předpisy, požadavky zákona o veterinární péči či zákona o hnojivech, krmivech a jiné...). Na základě stále sílícího zájmu zainteresovaných stran o environmentální profil zařízení produkujících emise pachových látek a aplikaci aktuální právní úpravy (např. vyhláška MŽP č. 362/2006 Sb., o způsobu stanovení koncentrace pachových látek, přípustné míry obtěžování zápachem a způsobu jejího zjišťování) je nutné na základě objektivní metodiky stanovit koncentrace pachových látek a přijmout taková opatření, která zajistí prevenci a minimalizaci těchto nežádoucích environmentálních dopadů. (cs)
|
Title
| - Analýza úrovně pachových emisí nejlepších dostupných technik (bat) používaných při nakládání s vedlejšími živočišnými produkty v podmínkách asanačních podniků, kompostáren a bioplynových stanic, návrh opatření pro snížení množství a koncentrace pachových
- Analyse of odour level of best available techniques (BAT), which are used during animal by-products treatment in conditions of rendering plants, compost plants and biogas stations, suggestion of measures for odour emission minimisation (en)
- Analýza úrovně pachových emisí nejlepších dostupných technik (bat) používaných při nakládání s vedlejšími živočišnými produkty v podmínkách asanačních podniků, kompostáren a bioplynových stanic, návrh opatření pro snížení množství a koncentrace pachových (cs)
|
skos:prefLabel
| - Analýza úrovně pachových emisí nejlepších dostupných technik (bat) používaných při nakládání s vedlejšími živočišnými produkty v podmínkách asanačních podniků, kompostáren a bioplynových stanic, návrh opatření pro snížení množství a koncentrace pachových
- Analyse of odour level of best available techniques (BAT), which are used during animal by-products treatment in conditions of rendering plants, compost plants and biogas stations, suggestion of measures for odour emission minimisation (en)
- Analýza úrovně pachových emisí nejlepších dostupných technik (bat) používaných při nakládání s vedlejšími živočišnými produkty v podmínkách asanačních podniků, kompostáren a bioplynových stanic, návrh opatření pro snížení množství a koncentrace pachových (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43210/07:00113262!RIV08-MZE-43210___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43210/07:00113262
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - IPPC; odour; BAT; Best avalable techniques (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| - Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brn
|
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník mezinárodní vědecké konference u příležitosti významného životního jubilea prof. Ing. Hugo Beyera, CSc.
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Marada, Petr
- Mareček, Jan
- Krčálová, Eva
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |