About: Hodnocení kvality mléčných výrobků pomocí FT NIR spektrometrie     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • This work deals with possibilities of NIR spectroscopy application to control of quality parameters of milk and dairy products -- liquid milk, milk powder, cheese, fermented milk products, butter. Infrared spectroscopy is a powerful tool for determining constituent concentration and qualitative characteristics of dairy products. Many examples and applications show that the technique is accurate and fast and is therefore used for process control (en)
  • Článek se zabývá možností aplikace NIR spektrometrieke kontrole kvality mléka a mléčných výrobků - konzuámního a syrového mléka, sušeného mléka, sýrů, fermentovaných mléčných výrobků a másla.
  • Článek se zabývá možností aplikace NIR spektrometrieke kontrole kvality mléka a mléčných výrobků - konzuámního a syrového mléka, sušeného mléka, sýrů, fermentovaných mléčných výrobků a másla. (cs)
Title
  • Hodnocení kvality mléčných výrobků pomocí FT NIR spektrometrie
  • Analysis of quality of dairy products by FT Near Infrared spectroscopy. (en)
  • Hodnocení kvality mléčných výrobků pomocí FT NIR spektrometrie (cs)
skos:prefLabel
  • Hodnocení kvality mléčných výrobků pomocí FT NIR spektrometrie
  • Analysis of quality of dairy products by FT Near Infrared spectroscopy. (en)
  • Hodnocení kvality mléčných výrobků pomocí FT NIR spektrometrie (cs)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/07:00107689!RIV08-MSM-43210___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 96;100
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 432100001)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 424484
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/07:00107689
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • milk product; cheese; fermented milk product; NIR spectroscopy (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [3A0C2317144C]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Štrbské pleso
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Bratislava
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Hygiena alimentorum XXVIII
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Šustová, Květoslava
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • ŠVPS SR Bratislava
https://schema.org/isbn
  • 978-80-8077-055-6
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software