Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - This work deals with possibilities of NIR spectroscopy application to control of quality parameters of milk and dairy products -- liquid milk, milk powder, cheese, fermented milk products, butter. Infrared spectroscopy is a powerful tool for determining constituent concentration and qualitative characteristics of dairy products. Many examples and applications show that the technique is accurate and fast and is therefore used for process control (en)
- Článek se zabývá možností aplikace NIR spektrometrieke kontrole kvality mléka a mléčných výrobků - konzuámního a syrového mléka, sušeného mléka, sýrů, fermentovaných mléčných výrobků a másla.
- Článek se zabývá možností aplikace NIR spektrometrieke kontrole kvality mléka a mléčných výrobků - konzuámního a syrového mléka, sušeného mléka, sýrů, fermentovaných mléčných výrobků a másla. (cs)
|
Title
| - Hodnocení kvality mléčných výrobků pomocí FT NIR spektrometrie
- Analysis of quality of dairy products by FT Near Infrared spectroscopy. (en)
- Hodnocení kvality mléčných výrobků pomocí FT NIR spektrometrie (cs)
|
skos:prefLabel
| - Hodnocení kvality mléčných výrobků pomocí FT NIR spektrometrie
- Analysis of quality of dairy products by FT Near Infrared spectroscopy. (en)
- Hodnocení kvality mléčných výrobků pomocí FT NIR spektrometrie (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43210/07:00107689!RIV08-MSM-43210___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43210/07:00107689
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - milk product; cheese; fermented milk product; NIR spectroscopy (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Hygiena alimentorum XXVIII
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| |
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |