About: Změny kvality kozího mléka a sýra v průběhu laktace     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Cílem naší práce bylo sledovat změny ve složení mléka a vybrané senzorické vlastnosti u kozích sýrů vyráběných na farmách. U mléka byla sledována variabilita jednotlivých obsahových parametrů v průběhu laktace. U sýrů, které byly z tohoto mléka vyrobeny, byly hodnoceny deskriptory vůně, textury, chuti, a to konkrétně celková příjemnost vůně, vůně po kozím mléku, vůně po ovčím mléku, cizí vůně, tvrdost mezi prsty, soudržnost, mazlavost a celková chuť.
  • Cílem naší práce bylo sledovat změny ve složení mléka a vybrané senzorické vlastnosti u kozích sýrů vyráběných na farmách. U mléka byla sledována variabilita jednotlivých obsahových parametrů v průběhu laktace. U sýrů, které byly z tohoto mléka vyrobeny, byly hodnoceny deskriptory vůně, textury, chuti, a to konkrétně celková příjemnost vůně, vůně po kozím mléku, vůně po ovčím mléku, cizí vůně, tvrdost mezi prsty, soudržnost, mazlavost a celková chuť. (cs)
  • The aim of work was to variability of composition of milk ane goat cheese and value sensory quality of milk and fresh cheeses made from goat's milk. By the patterns were appreised the smell, the textural and overal taste. (en)
Title
  • Změny kvality kozího mléka a sýra v průběhu laktace
  • Changes of quality of milk and goat cheese during the lactation. (en)
  • Změny kvality kozího mléka a sýra v průběhu laktace (cs)
skos:prefLabel
  • Změny kvality kozího mléka a sýra v průběhu laktace
  • Changes of quality of milk and goat cheese during the lactation. (en)
  • Změny kvality kozího mléka a sýra v průběhu laktace (cs)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/06:00104277!RIV07-MSM-43210___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 119;120
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 432100001)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 510145
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/06:00104277
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • composition; goat cheese; milk (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [04AF79816973]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Den mléka 2006
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kuchtík, Jan
  • Šustová, Květoslava
  • Lužová, Táňa
  • Vyskočil, Ivo
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Česká zemědělská univerzita v Praze
https://schema.org/isbn
  • 80-213-1498-2
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software