Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Vliv pasterace na výrobu sýrů
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Práce se zabývá vlivem pasterace mléka na jeho zpracování na sýry.
Práce se zabývá vlivem pasterace mléka na jeho zpracování na sýry.
(cs)
This work deals with influence of pasteurization to production of cheese.
(en)
Title
Vliv pasterace na výrobu sýrů
Vliv pasterace na výrobu sýrů
(cs)
Influence of pasteurization of milk to production of cheese.
(en)
skos:prefLabel
Vliv pasterace na výrobu sýrů
Vliv pasterace na výrobu sýrů
(cs)
Influence of pasteurization of milk to production of cheese.
(en)
skos:notation
RIV/62156489:43210/06:00103950!RIV07-MSM-43210___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
20;24
http://linked.open...avai/riv/aktivita
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
Z(MSM 432100001)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2007
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Šustová, Květoslava
http://linked.open.../riv/druhVysledku
D - Článek ve sborníku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Mendelova univerzita v Brně / Agronomická fakulta
http://linked.open...dnocenehoVysledku
506617
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/62156489:43210/06:00103950
http://linked.open...riv/jazykVysledku
cze - čeština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
cheese; pasteurization; quality
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
quality
cheese
pasteurization
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[C1A270E6DB5F]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
1
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
1
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2006
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Šustová, Květoslava
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
CST - Celostátní
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
2006-01-01
(
xsd:date
)
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/MSM%20432100001
number of pages
5
(
xsd:int
)
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
https://schema.org/isbn
80-7157-956-4
http://localhost/t...ganizacniJednotka
43210
is
http://linked.open...avai/riv/vysledek
of
Vliv pasterace na výrobu sýrů
Vliv pasterace na výrobu sýrů
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 65 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software