About: Hodnocení texturních vlastností eidamských sýrů NIR spektrometrem     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Sensory properties of Edam type cheese (30% fat dry matter) with different time of ripening (1 month to 6 month) were evaluated. (en)
  • U dvou výrob A a B eidamských sýrů s 30% tvs byly hodnoceny senzorické vlastnosti v průběhu zrání vždy po 1 měsíci, celkem 6 měsíců. Vzorky posuzovalo 10 školených hodnotitelů pomocí nestrukturované 10 cm grafické stupnice.Data byla použita ke kalibraci NIR spektrometru. Bylo zjištěno, že lze spektrometrii v blízké oblasti využívat k objektivnímu hodnocení senzorických vlastností eidamských sýrů.
  • U dvou výrob A a B eidamských sýrů s 30% tvs byly hodnoceny senzorické vlastnosti v průběhu zrání vždy po 1 měsíci, celkem 6 měsíců. Vzorky posuzovalo 10 školených hodnotitelů pomocí nestrukturované 10 cm grafické stupnice.Data byla použita ke kalibraci NIR spektrometru. Bylo zjištěno, že lze spektrometrii v blízké oblasti využívat k objektivnímu hodnocení senzorických vlastností eidamských sýrů. (cs)
Title
  • Hodnocení texturních vlastností eidamských sýrů NIR spektrometrem
  • Evaluation of Structure Properties of Edam Cheese by NIR Spectrometer. (en)
  • Hodnocení texturních vlastností eidamských sýrů NIR spektrometrem (cs)
skos:prefLabel
  • Hodnocení texturních vlastností eidamských sýrů NIR spektrometrem
  • Evaluation of Structure Properties of Edam Cheese by NIR Spectrometer. (en)
  • Hodnocení texturních vlastností eidamských sýrů NIR spektrometrem (cs)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/06:00098521!RIV07-MSM-43210___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 106;111
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 432100001)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 478057
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/06:00098521
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • NIR spectrometer; cheese; edam; senzory analysis; textural (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [0261A6B28DFA]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Mléko a sýry 2006
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Mlček, Jiří
  • Šustová, Květoslava
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
https://schema.org/isbn
  • 80-7080-620-6
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 38 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software