Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Změny vybraných texturních vlastností sýru zrajícího pod mazem
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
V práci byly sledovány změny texturních vlastností sýru v průběhu skladování.
V práci byly sledovány změny texturních vlastností sýru v průběhu skladování.
(cs)
In our research was monitoring the changes of texture properties of cheese during ripening.
(en)
Title
Změny vybraných texturních vlastností sýru zrajícího pod mazem
THE CHANGES CHOSEN TEXTURE PROPERTIES OF SURFACE-RIPENED CHEESE
(en)
Změny vybraných texturních vlastností sýru zrajícího pod mazem
(cs)
skos:prefLabel
Změny vybraných texturních vlastností sýru zrajícího pod mazem
THE CHANGES CHOSEN TEXTURE PROPERTIES OF SURFACE-RIPENED CHEESE
(en)
Změny vybraných texturních vlastností sýru zrajícího pod mazem
(cs)
skos:notation
RIV/62156489:43210/06:00087621!RIV07-MSM-43210___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
23;23
http://linked.open...avai/riv/aktivita
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
Z(MSM 432100001)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2007
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Cwiková, Olga
Nedomová, Šárka
Simeonovová, Jana
Svobodová, Pavlína
http://linked.open.../riv/druhVysledku
D - Článek ve sborníku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Mendelova univerzita v Brně / Agronomická fakulta
http://linked.open...dnocenehoVysledku
510216
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/62156489:43210/06:00087621
http://linked.open...riv/jazykVysledku
cze - čeština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
cheese; ripening; texture
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
texture
cheese
ripening
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[03AA77FF0074]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
MZLU v Brně
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Sborník souhrnů sdělení XXXIII. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
4
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
4
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2006
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Simeonovová, Jana
Cwiková, Olga
Nedomová, Šárka
Svobodová, Pavlína
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
EUR - Evropská
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
2006-03-08
(
xsd:date
)
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/MSM%20432100001
number of pages
1
(
xsd:int
)
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
https://schema.org/isbn
80-7157-930-0
http://localhost/t...ganizacniJednotka
43210
is
http://linked.open...avai/riv/vysledek
of
Změny vybraných texturních vlastností sýru zrajícího pod mazem
Změny vybraných texturních vlastností sýru zrajícího pod mazem
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software