About: Hodnocení vlivu doby a způsobu skladování na vlhkost a křehkost rýžovo-amarantových pufovaných biochlebíčků     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Evaluation period influence and method of storage on moisture and crispness of rice and amaranth biosnacks. Storage in refrigerator, room temperature and extremum of temperature. (en)
  • Vliv doby a způsob skladování (chladnička, pokojová teplota, extrémní podmínky) na vlhkost a křehkost rýžovo-amarantových pufovaných biochlebíčků
  • Vliv doby a způsob skladování (chladnička, pokojová teplota, extrémní podmínky) na vlhkost a křehkost rýžovo-amarantových pufovaných biochlebíčků (cs)
Title
  • Hodnocení vlivu doby a způsobu skladování na vlhkost a křehkost rýžovo-amarantových pufovaných biochlebíčků
  • Hodnocení vlivu doby a způsobu skladování na vlhkost a křehkost rýžovo-amarantových pufovaných biochlebíčků (cs)
  • Evaluation of period influence and method of storage on moisture and crispness of rice and amaranth biosnacks (en)
skos:prefLabel
  • Hodnocení vlivu doby a způsobu skladování na vlhkost a křehkost rýžovo-amarantových pufovaných biochlebíčků
  • Hodnocení vlivu doby a způsobu skladování na vlhkost a křehkost rýžovo-amarantových pufovaných biochlebíčků (cs)
  • Evaluation of period influence and method of storage on moisture and crispness of rice and amaranth biosnacks (en)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/06:00087605!RIV07-MSM-43210___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 13;13
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 432100001)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 478076
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/06:00087605
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • biosnacks; crispness; storage (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [229007613F2F]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • MZLU v Brně
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník souhrnů sdělení XXXIII. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kučerová, Jindřiška
  • Nedomová, Šárka
  • Bačíková, Hana
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
https://schema.org/isbn
  • 80-7157-930-0
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software