Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Technika pro výrobu potravinářských tuků a olejů
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
V této kapitole je popsána výroba a zpracování rostlinných olejů pro potravinářské účely a výroba emulgovaných a pokrmových tuků.
V této kapitole je popsána výroba a zpracování rostlinných olejů pro potravinářské účely a výroba emulgovaných a pokrmových tuků.
(cs)
The chapter describes processing of vegetable oil in food engineering. Technical equipment for the operations are described in the text too.
(en)
Title
Technika pro výrobu potravinářských tuků a olejů
Technika pro výrobu potravinářských tuků a olejů
(cs)
Technical equipment for processing of food fat and oil
(en)
skos:prefLabel
Technika pro výrobu potravinářských tuků a olejů
Technika pro výrobu potravinářských tuků a olejů
(cs)
Technical equipment for processing of food fat and oil
(en)
skos:notation
RIV/62156489:43210/05:00087229!RIV06-MSM-43210___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
418;432
http://linked.open...avai/riv/aktivita
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
Z(MSM 432100001)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2006
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Los, Josef
http://linked.open.../riv/druhVysledku
C - Kapitola v knize
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Mendelova univerzita v Brně / Agronomická fakulta
http://linked.open...dnocenehoVysledku
546071
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/62156489:43210/05:00087229
http://linked.open...riv/jazykVysledku
cze - čeština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
raw oil; refined oil
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
raw oil
refined oil
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[76BF2EF09683]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Potravinářská technika
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
1
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
1
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2005
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Los, Josef
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/MSM%20432100001
number of pages
15
(
xsd:int
)
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
FVT
https://schema.org/isbn
80-8073-410-0
http://localhost/t...ganizacniJednotka
43210
is
http://linked.open...avai/riv/vysledek
of
Technika pro výrobu potravinářských tuků a olejů
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software