About: The pasta, how we knowń there     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The aim of thesis was to review the quality of pasta made in our laboratory from different flours. For example: durum wheat, full corn flour of spelt, rye, adition of amaranth, soya flour. (en)
  • Byly hodnoceny těstoviny vyrobené na lisu TR 70 z různých surovin. Bylo použito 10 kombinací: mouka semolinová, celozrnná špaldová, celozrnná pšeničná, celozrnná žitná a pšeničná s přídavky amarantu, pšeničných otrub a sójové mouky.
  • Byly hodnoceny těstoviny vyrobené na lisu TR 70 z různých surovin. Bylo použito 10 kombinací: mouka semolinová, celozrnná špaldová, celozrnná pšeničná, celozrnná žitná a pšeničná s přídavky amarantu, pšeničných otrub a sójové mouky. (cs)
Title
  • The pasta, how we knowń there (en)
  • Těstoviny, jak je neznáme
  • Těstoviny, jak je neznáme (cs)
skos:prefLabel
  • The pasta, how we knowń there (en)
  • Těstoviny, jak je neznáme
  • Těstoviny, jak je neznáme (cs)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/04:00056625!RIV06-MSM-43210___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 177;179
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 432100001)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 590098
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/04:00056625
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • pasta; quality (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [63585251E19F]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Nitra
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou Výživa a potraviny pre tretie tisícročie %22Spoločné stravovanie%22
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kučerová, Jindřiška
  • Šottníková, Viera
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • SPU
https://schema.org/isbn
  • 80-8069-421-4
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software