About: Bílkoviny hlavní kritérium pekařské jakosti pšenice.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • It was assessed effect of protein content, Zeleny sedimentation test, wet gluten content on flour water absorption capacity, dough stability and loaf volume. The highly significant positive correlation was assessed beetwen protein content and Zeleny test, wet gluten content flour watter absorption capacity, dough stability and loaf volume. (en)
  • Byl posouzen vliv obsahu hrubých bílkovin, Zeleny testu, obsahu mokrého lepku na vaznost mouky, stabilitu těsta a objem pečiva. Bylo prokázáno, že stoupající obsah bílkovin pozitivně působil na chování pečiva při pečení a rovněž měl vliv na objem pečiva. Zeleny test pozitivně koreluje s obsahem bílkovin a objemem pečiva.
  • Byl posouzen vliv obsahu hrubých bílkovin, Zeleny testu, obsahu mokrého lepku na vaznost mouky, stabilitu těsta a objem pečiva. Bylo prokázáno, že stoupající obsah bílkovin pozitivně působil na chování pečiva při pečení a rovněž měl vliv na objem pečiva. Zeleny test pozitivně koreluje s obsahem bílkovin a objemem pečiva. (cs)
Title
  • Bílkoviny hlavní kritérium pekařské jakosti pšenice.
  • Bílkoviny hlavní kritérium pekařské jakosti pšenice. (cs)
  • The protein major criterion of wheat baking quality (en)
skos:prefLabel
  • Bílkoviny hlavní kritérium pekařské jakosti pšenice.
  • Bílkoviny hlavní kritérium pekařské jakosti pšenice. (cs)
  • The protein major criterion of wheat baking quality (en)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/04:00056589!RIV06-MSM-43210___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 10;12
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 432100001)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 556132
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/04:00056589
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • baking quality; protein content; protein quality; winter wheat (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [8A1520952B28]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • PROTEINY 2004
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kučerová, Jindřiška
  • Morávková, Eva
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
https://schema.org/isbn
  • 80-7157-779-0
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 47 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software