About: Microbial and sensory evaluation of Edam cheese during ripening     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • V práci je porovnán vliv dvou čistých mlékařských kultur na senzorické vlastnosti sýrů a struktura mikrobiálních společenstev v eidamských sýrech.
  • V práci je porovnán vliv dvou čistých mlékařských kultur na senzorické vlastnosti sýrů a struktura mikrobiálních společenstev v eidamských sýrech. (cs)
  • Microbial and sensoric parameters of Edam cheese during ripening. (en)
Title
  • Microbial and sensory evaluation of Edam cheese during ripening (en)
  • Mikrobiologické a senzorické hodnocení eidamských sýrů v průběhu zrání
  • Mikrobiologické a senzorické hodnocení eidamských sýrů v průběhu zrání (cs)
skos:prefLabel
  • Microbial and sensory evaluation of Edam cheese during ripening (en)
  • Mikrobiologické a senzorické hodnocení eidamských sýrů v průběhu zrání
  • Mikrobiologické a senzorické hodnocení eidamských sýrů v průběhu zrání (cs)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/04:00003977!RIV/2005/MSM/432105/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 35;38
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 432100001)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 573603
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/04:00003977
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Edam cheese;microorganisms;sensory evaluation (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [0E3330B40E28]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Třešť
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník ze semináře - Mikrobiologie potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kalhotka, Libor
  • Šustová, Květoslava
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Vysoká škola chemicko-technologická v Praze; Československá společnost mikrobiologická
https://schema.org/isbn
  • 80-7080-556-0
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 68 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software