About: Vliv zlepšujících přípravků na kvalitu a objem pečiva     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Cílem bylo porovnat vliv dvou pekařských zlepšujících přípravků pro výrobu pšeničného pečiva a zjistit jejich optimální množství na reologické vlastnosti těsta a finální výrobek. Pro hodnocení byly použity přípravky: Perfekt 2000 a Draco. Pokusy byly provedeny s pšeničnou moukou hladkou T 550 ze sklizně 2003. Přídavkem obou zlepšujících přípravků došlo ke zlepšení zpracovatelnosti těsta. Pozitivní efekt byl prokázán zvýšením měrného objemu výrobků i jejich tvaru. Na vaznost mouky neměla žádná koncentrace enzymu vliv.
  • Cílem bylo porovnat vliv dvou pekařských zlepšujících přípravků pro výrobu pšeničného pečiva a zjistit jejich optimální množství na reologické vlastnosti těsta a finální výrobek. Pro hodnocení byly použity přípravky: Perfekt 2000 a Draco. Pokusy byly provedeny s pšeničnou moukou hladkou T 550 ze sklizně 2003. Přídavkem obou zlepšujících přípravků došlo ke zlepšení zpracovatelnosti těsta. Pozitivní efekt byl prokázán zvýšením měrného objemu výrobků i jejich tvaru. Na vaznost mouky neměla žádná koncentrace enzymu vliv. (cs)
  • The aim was to compare two bakery impovers for the preparation of wheat dough and find there optimal quantity to rheological properties of wheat dough an final product. Improvers Perfekt 2000 and Draco were used for evaluation. Experiments were performed on wheat flour T 550 from harvest 2003. The dough workability, loaf volume, form and consistency of bakery products were positive. The concentration of ensymes didn't influence on flour binding capacity. (en)
Title
  • Vliv zlepšujících přípravků na kvalitu a objem pečiva
  • Vliv zlepšujících přípravků na kvalitu a objem pečiva (cs)
  • The influence of improvers on quality and loaf volume (en)
skos:prefLabel
  • Vliv zlepšujících přípravků na kvalitu a objem pečiva
  • Vliv zlepšujících přípravků na kvalitu a objem pečiva (cs)
  • The influence of improvers on quality and loaf volume (en)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/04:00003542!RIV06-MSM-43210___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 81.;82
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 432100001)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 593148
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/04:00003542
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • bakery test; improvers; rheology properties (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [FE2F47BC9645]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Skalský Dvůr
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • XXXV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kučerová, Jindřiška
  • Šottníková, Viera
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • VUPP, Praha
https://schema.org/isbn
  • 80-902671-8-1
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software