Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Na přípravu listového těsta byla použita pšeničná mouka hladká Special, speciálně namíchaná směs pro přípravu listových těst a pšeničná mouka hladká s přídavkem lepku.U upečených výrobků byly senzoricky vyhodnoceny následující parametry: tvar, barva, chuť, křehkost a polykatelnost. Jako nejlepší byla vyhodnocena mouka speciálně namíchaná pro přípravu listových těst.
- Na přípravu listového těsta byla použita pšeničná mouka hladká Special, speciálně namíchaná směs pro přípravu listových těst a pšeničná mouka hladká s přídavkem lepku.U upečených výrobků byly senzoricky vyhodnoceny následující parametry: tvar, barva, chuť, křehkost a polykatelnost. Jako nejlepší byla vyhodnocena mouka speciálně namíchaná pro přípravu listových těst. (cs)
- For evaluation of puff pastry were used three types of flour. Sensory classification were product appearance,consistence, colour, crispness, taste and smell. As best result was special flour for puff pastry. (en)
|
Title
| - Senzorické hodnocení výrobků z listového těsta
- Senzorické hodnocení výrobků z listového těsta (cs)
- Senzory evaluation of puff pastry (en)
|
skos:prefLabel
| - Senzorické hodnocení výrobků z listového těsta
- Senzorické hodnocení výrobků z listového těsta (cs)
- Senzory evaluation of puff pastry (en)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43210/04:00003529!RIV06-MSM-43210___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43210/04:00003529
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| |
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Senzorická analýza potravin a vody
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Kučerová, Jindřiška
- Šottníková, Viera
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Český institut pro akreditaci
|
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |