About: Senzorické hodnocení výrobků z listového těsta     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Na přípravu listového těsta byla použita pšeničná mouka hladká Special, speciálně namíchaná směs pro přípravu listových těst a pšeničná mouka hladká s přídavkem lepku.U upečených výrobků byly senzoricky vyhodnoceny následující parametry: tvar, barva, chuť, křehkost a polykatelnost. Jako nejlepší byla vyhodnocena mouka speciálně namíchaná pro přípravu listových těst.
  • Na přípravu listového těsta byla použita pšeničná mouka hladká Special, speciálně namíchaná směs pro přípravu listových těst a pšeničná mouka hladká s přídavkem lepku.U upečených výrobků byly senzoricky vyhodnoceny následující parametry: tvar, barva, chuť, křehkost a polykatelnost. Jako nejlepší byla vyhodnocena mouka speciálně namíchaná pro přípravu listových těst. (cs)
  • For evaluation of puff pastry were used three types of flour. Sensory classification were product appearance,consistence, colour, crispness, taste and smell. As best result was special flour for puff pastry. (en)
Title
  • Senzorické hodnocení výrobků z listového těsta
  • Senzorické hodnocení výrobků z listového těsta (cs)
  • Senzory evaluation of puff pastry (en)
skos:prefLabel
  • Senzorické hodnocení výrobků z listového těsta
  • Senzorické hodnocení výrobků z listového těsta (cs)
  • Senzory evaluation of puff pastry (en)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/04:00003529!RIV06-MSM-43210___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 79.;79
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 432100001)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 585919
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/04:00003529
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • flour; puff pastry (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [030AFD04D698]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Senzorická analýza potravin a vody
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kučerová, Jindřiška
  • Šottníková, Viera
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Český institut pro akreditaci
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software