Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Bylo posouzeno 15 odrůd potravinářské pšenice. Byl stanoven obsah dusíkatých látek, obsah mokrého lepku, bobtnavost a tažnost lepku, sedimentační hodnota a pádové číslo. Bylo provedeno senzorické hodnocení. Pevnost pufovaných chlebíčků byla zjištěna na přístroji TIRA 27025. Lepší expandovatelnost byla zjištěna u elitních a kvalitních odrůd pšenice. Nejvyšší pevnost u odrůdy Brea, Hana, Ebi a Alka.
- Bylo posouzeno 15 odrůd potravinářské pšenice. Byl stanoven obsah dusíkatých látek, obsah mokrého lepku, bobtnavost a tažnost lepku, sedimentační hodnota a pádové číslo. Bylo provedeno senzorické hodnocení. Pevnost pufovaných chlebíčků byla zjištěna na přístroji TIRA 27025. Lepší expandovatelnost byla zjištěna u elitních a kvalitních odrůd pšenice. Nejvyšší pevnost u odrůdy Brea, Hana, Ebi a Alka. (cs)
- There were considered 15 varieties of winter wheat. There was evaluated protein content, wet gluten content, gluten swelling, gluten tensibility, sedimentation value and falling number. There was realized sensory evaluation. Compactness of the finished puffing bread were tested with instrument TIRA test 27025. Higher quality of varieties of wheat had positive effect on strength puffing bread. Better ability of expansion was determined by elite and qualite varieties of wheat. Highest compactness by varieties Brea, Hana, Ebi and Alka. (en)
|
Title
| - Examination of usability of varieties of wheat for quality of extruded products. (en)
- Posouzení vhodnosti odrůd pšenice na kvalitu extrudovaných výrobků
- Posouzení vhodnosti odrůd pšenice na kvalitu extrudovaných výrobků (cs)
|
skos:prefLabel
| - Examination of usability of varieties of wheat for quality of extruded products. (en)
- Posouzení vhodnosti odrůd pšenice na kvalitu extrudovaných výrobků
- Posouzení vhodnosti odrůd pšenice na kvalitu extrudovaných výrobků (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43210/03:00102876!RIV07-MSM-43210___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43210/03:00102876
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - puffing bread; quality; wheat (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - XXXV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Kučerová, Jindřiška
- Čechová, Tamara
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| |
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |