About: Examination of usability of varieties of wheat for quality of extruded products.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Bylo posouzeno 15 odrůd potravinářské pšenice. Byl stanoven obsah dusíkatých látek, obsah mokrého lepku, bobtnavost a tažnost lepku, sedimentační hodnota a pádové číslo. Bylo provedeno senzorické hodnocení. Pevnost pufovaných chlebíčků byla zjištěna na přístroji TIRA 27025. Lepší expandovatelnost byla zjištěna u elitních a kvalitních odrůd pšenice. Nejvyšší pevnost u odrůdy Brea, Hana, Ebi a Alka.
  • Bylo posouzeno 15 odrůd potravinářské pšenice. Byl stanoven obsah dusíkatých látek, obsah mokrého lepku, bobtnavost a tažnost lepku, sedimentační hodnota a pádové číslo. Bylo provedeno senzorické hodnocení. Pevnost pufovaných chlebíčků byla zjištěna na přístroji TIRA 27025. Lepší expandovatelnost byla zjištěna u elitních a kvalitních odrůd pšenice. Nejvyšší pevnost u odrůdy Brea, Hana, Ebi a Alka. (cs)
  • There were considered 15 varieties of winter wheat. There was evaluated protein content, wet gluten content, gluten swelling, gluten tensibility, sedimentation value and falling number. There was realized sensory evaluation. Compactness of the finished puffing bread were tested with instrument TIRA test 27025. Higher quality of varieties of wheat had positive effect on strength puffing bread. Better ability of expansion was determined by elite and qualite varieties of wheat. Highest compactness by varieties Brea, Hana, Ebi and Alka. (en)
Title
  • Examination of usability of varieties of wheat for quality of extruded products. (en)
  • Posouzení vhodnosti odrůd pšenice na kvalitu extrudovaných výrobků
  • Posouzení vhodnosti odrůd pšenice na kvalitu extrudovaných výrobků (cs)
skos:prefLabel
  • Examination of usability of varieties of wheat for quality of extruded products. (en)
  • Posouzení vhodnosti odrůd pšenice na kvalitu extrudovaných výrobků
  • Posouzení vhodnosti odrůd pšenice na kvalitu extrudovaných výrobků (cs)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/03:00102876!RIV07-MSM-43210___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 107;110
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 432100001)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 621855
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/03:00102876
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • puffing bread; quality; wheat (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [B9AB90D4CD38]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • XXXV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kučerová, Jindřiška
  • Čechová, Tamara
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • VÚPP
https://schema.org/isbn
  • 80-902671-6-5
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software