About: Hodnocení jakosti těstovin     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Byla posuzována kvalita těstovin různých výrobců. Vzhled, tvar, příměsi jiných tvarů, zlomky a provedeny zkoušky vařením. Byly prokázány rozdíly u jednotlivých druhů těstovin, a to jak u vařivosti, tak lepivosti a narušení povrchu. Nejméně závad bylo zjištěno u výrobků ze semoliny.
  • Byla posuzována kvalita těstovin různých výrobců. Vzhled, tvar, příměsi jiných tvarů, zlomky a provedeny zkoušky vařením. Byly prokázány rozdíly u jednotlivých druhů těstovin, a to jak u vařivosti, tak lepivosti a narušení povrchu. Nejméně závad bylo zjištěno u výrobků ze semoliny. (cs)
  • There was considered a quality of different producers. Appearance, form, ingrediencies other shapes, fragments and test by boiling. There were made out differences between separate sort of pastes namely cook ability, bond quality and deformation of surface. Minimum of failures was found by semolina products. (en)
Title
  • Hodnocení jakosti těstovin
  • Hodnocení jakosti těstovin (cs)
  • Quality assessment of pasta (en)
skos:prefLabel
  • Hodnocení jakosti těstovin
  • Hodnocení jakosti těstovin (cs)
  • Quality assessment of pasta (en)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/02:00102875!RIV07-MSM-43210___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 71;73
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 432100001)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 647774
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/02:00102875
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • pasta; quality (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [EEB84F74BE52]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Skalský Dvůr
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • XXXIII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kučerová, Jindřiška
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • VUPP, Praha
https://schema.org/isbn
  • 80-902671-5-7
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software