Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Byla posuzována kvalita těstovin různých výrobců. Vzhled, tvar, příměsi jiných tvarů, zlomky a provedeny zkoušky vařením. Byly prokázány rozdíly u jednotlivých druhů těstovin, a to jak u vařivosti, tak lepivosti a narušení povrchu. Nejméně závad bylo zjištěno u výrobků ze semoliny.
- Byla posuzována kvalita těstovin různých výrobců. Vzhled, tvar, příměsi jiných tvarů, zlomky a provedeny zkoušky vařením. Byly prokázány rozdíly u jednotlivých druhů těstovin, a to jak u vařivosti, tak lepivosti a narušení povrchu. Nejméně závad bylo zjištěno u výrobků ze semoliny. (cs)
- There was considered a quality of different producers. Appearance, form, ingrediencies other shapes, fragments and test by boiling. There were made out differences between separate sort of pastes namely cook ability, bond quality and deformation of surface. Minimum of failures was found by semolina products. (en)
|
Title
| - Hodnocení jakosti těstovin
- Hodnocení jakosti těstovin (cs)
- Quality assessment of pasta (en)
|
skos:prefLabel
| - Hodnocení jakosti těstovin
- Hodnocení jakosti těstovin (cs)
- Quality assessment of pasta (en)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43210/02:00102875!RIV07-MSM-43210___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43210/02:00102875
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| |
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - XXXIII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| |
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |