Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Šestnáct mléčných krav bylo krmeno prvních šedesát dní laktace dietou (kukuřičná siláž, jetelová siláž, luční seno) a základní koncentrátovou směsí. Následně byly přidávány tepelně ošetřené řepkové výlisky nebo sojová mouka do koncentrátové směsi v množství 35%. Krávy byly krmeny touto směsí od 60 do 90 dne, od 90 do 120 dne a od 120 do 150 dne laktace. Vliv přídavků na složení mléka, mléčného proteinu a výtěžnost mléka byl sledován.
- Sixteen dairy cows were fed in first sixty days of lactatin by the diet (maize silage, red clover silage, meadow hay) and the basal concentrate mixture. Subsequently either heat-treated rapeseed cakes (HRC) or soybean meal (SBM) were included in the concentrate mixture at the amount of 35%. And in the either case eight dairy cows were fed by turns with both experimental diets within the 60th to 90th, 90th to 120th, and 120th to 150th day of lactation. Effects of the inclusion of SBM or HRC in the diet on yield of milk, milk protein, on content of milk components were tested. (en)
|
Title
| - Použitie upravených repkových výliskov do produkčných krmných zmesí pre dojnice a ich vplyv na zloženie mlieka a jeho technlogické vlastnosti
- The use of changed rape seed cakes in mixed dairy cow feed and its influence on the milk composition and its technological properties (en)
|
skos:prefLabel
| - Použitie upravených repkových výliskov do produkčných krmných zmesí pre dojnice a ich vplyv na zloženie mlieka a jeho technlogické vlastnosti
- The use of changed rape seed cakes in mixed dairy cow feed and its influence on the milk composition and its technological properties (en)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43210/00:23401011!RIV/2001/MZE/432101/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43210/00:23401011
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - rape seed cakes;milk;composition;technological properties (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou Výživa a potraviny pre tretie tisícročie
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Šustová, Květoslava
- Dvořák, Rudolf
|
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |