About: Segmentace na trhu s potravinami     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Článek analyzuje rozdílnosti identifikačních znaků spotřebitelů i domácností na trhu potravinářského zboží zejména pomocí klíčových faktorů ovlivňujících nákup potravin, tj. cena, značka, kvalita, vlastnosti zboží, zvyklosti, snižování ceny, reklama, inovace, doporučení přátel a příbuzných, obal, výrobce, původ zboží, zdravá životospráva. Primární data byla získána technikou dotazování českých domácností v rámci rozsáhlých výzkumů v letech 2004, 2005, 2006 prováděných Ústavem marketingu a obchodu Mendlovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně.
  • Článek analyzuje rozdílnosti identifikačních znaků spotřebitelů i domácností na trhu potravinářského zboží zejména pomocí klíčových faktorů ovlivňujících nákup potravin, tj. cena, značka, kvalita, vlastnosti zboží, zvyklosti, snižování ceny, reklama, inovace, doporučení přátel a příbuzných, obal, výrobce, původ zboží, zdravá životospráva. Primární data byla získána technikou dotazování českých domácností v rámci rozsáhlých výzkumů v letech 2004, 2005, 2006 prováděných Ústavem marketingu a obchodu Mendlovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně. (cs)
  • The paper analyses behaviour of groups of consumers and households on the food products market. The definition of groups is based on identification characteristics depending on the impact of key factors influencing purchase of food -- price, brand, quality, characteristics, routine, price reductions, promotion, innovation, recommendations, packaging, producer, origin of goods, healthy life style. Primary data were obtained by technique of questioning of Czech households within large surveys conducted in 2004, 2005, 2006 by the Department of Marketing and Trade of Mendel University of Agriculture and Forestry in Brno. (en)
Title
  • Segmentace na trhu s potravinami
  • SEGMENTATION ON THE FOOD MARKET (en)
  • Segmentace na trhu s potravinami (cs)
skos:prefLabel
  • Segmentace na trhu s potravinami
  • SEGMENTATION ON THE FOOD MARKET (en)
  • Segmentace na trhu s potravinami (cs)
skos:notation
  • RIV/62156489:43110/07:00113278!RIV08-MSM-43110___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 132;140
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215648904)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 449191
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43110/07:00113278
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • consumer; food; household; consumer behaviour; survey (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [4E52EA5BDE02]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Vydavateľské a edičné stredisko SPU v Nitre
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Marketing v teórii, výskume a praxi
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Stávková, Jana
  • Presová, Radmila
  • Toufarová, Zuzana
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
https://schema.org/isbn
  • 978-80-8069-957-4
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43110
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software