Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Příspěvek se zabývá charakteristikou vnitřního prostředí brněnské pekárenské společnosti Hepek, s.r.o., identifikuje její silné a slabé stránky a pomocí matice hodnocení faktorů vnitřního prostředí (IFE) hodnotí reakci společnosti na faktory vnitřního prostředí. Pekárna svými výrobky zásobuje maloobchodní řetězec Brněnka, vyrábí mimo sortiment pekárenských výrobků i jemné pečivo a cukrářské výrobky. Společnost dosahuje kladného hospodářského výsledku, za posledních deset let se zvýšil počet zaměstnanců o čtyřicet. Příspěvek je součástí řešení výzkumného záměru PEF MZLU v Brně (č. MSM 6215648904).
- Příspěvek se zabývá charakteristikou vnitřního prostředí brněnské pekárenské společnosti Hepek, s.r.o., identifikuje její silné a slabé stránky a pomocí matice hodnocení faktorů vnitřního prostředí (IFE) hodnotí reakci společnosti na faktory vnitřního prostředí. Pekárna svými výrobky zásobuje maloobchodní řetězec Brněnka, vyrábí mimo sortiment pekárenských výrobků i jemné pečivo a cukrářské výrobky. Společnost dosahuje kladného hospodářského výsledku, za posledních deset let se zvýšil počet zaměstnanců o čtyřicet. Příspěvek je součástí řešení výzkumného záměru PEF MZLU v Brně (č. MSM 6215648904). (cs)
- The paper is focused on the internal environment of a Brno-based bakery Hepek, Ltd., identifies its strngths and weaknesses, and using the Internal Factor Evaluation matrix (IFE) also evaluates reaction of the firm to the internal environment factors. The bakery supplies the retail chain %22Brněnka%22 with its products, and except the standart bakery products it produces also short pastry and patisseries. The firm is profitable and has increased the number of employees by forty in the past ten years. The paper is a part of solution of the research plan of FBE MUAF in Brno (NO. MSM 6215648904). (en)
|
Title
| - Charakteristika vnitřního prostředí pekařské firmy Hepek, s.r.o.
- Charakteristika vnitřního prostředí pekařské firmy Hepek, s.r.o. (cs)
- CHARACTERISTICS OF THE INTERNAL ENVIRONMENT OF %22HEPEK%22 BAKERY (en)
|
skos:prefLabel
| - Charakteristika vnitřního prostředí pekařské firmy Hepek, s.r.o.
- Charakteristika vnitřního prostředí pekařské firmy Hepek, s.r.o. (cs)
- CHARACTERISTICS OF THE INTERNAL ENVIRONMENT OF %22HEPEK%22 BAKERY (en)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43110/06:00094896!RIV07-MSM-43110___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43110/06:00094896
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - IFE matrix; bakery; internal environment; strengths; weaknesses (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Agroregion 2006 Zvyšování konkurenceschopnosti v zemědělství
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |