About: Changes in meat and meat products consumerś behaviour in last decade in the Czech Republic     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • There were dramatic changes of meat and meat products consumption in last decade in the Czech Republic. It has been caused by price and non-price factors. This article gives a brief recapitulation of the development of the consumption of meat and meat products and identifies key factors which, in the past ten years, have had a major impact on this development. This article presents results of secondary data analysis and the results of an inquiry into meat and meat products consumer behaviour.
  • There were dramatic changes of meat and meat products consumption in last decade in the Czech Republic. It has been caused by price and non-price factors. This article gives a brief recapitulation of the development of the consumption of meat and meat products and identifies key factors which, in the past ten years, have had a major impact on this development. This article presents results of secondary data analysis and the results of an inquiry into meat and meat products consumer behaviour. (en)
  • V posledních 10 letech spotřeba masa a masných produktů v ČR prošla výraznými změnami. Změny byly zapříčiněny cenovými i necenovými faktory. Příspěvek předkládá stručnou rekapitulaci vývoje spotřeby masa a masných výrobků a identifikuje klíčové faktory, která v uplynulých 10 letech měly zásadní vliv na tento vývoj. Příspěvek také prezentuje výsledky analýzy sekundárních dat a výsledky průzkumu zaměřeného chování spotřebitele masa a masných výrobků. (cs)
Title
  • Changes in meat and meat products consumerś behaviour in last decade in the Czech Republic
  • Changes in meat and meat products consumerś behaviour in last decade in the Czech Republic (en)
  • Změny v chování spotřebitelů masa a masných výrobků v posledním desetiletí v České republice (cs)
skos:prefLabel
  • Changes in meat and meat products consumerś behaviour in last decade in the Czech Republic
  • Changes in meat and meat products consumerś behaviour in last decade in the Czech Republic (en)
  • Změny v chování spotřebitelů masa a masných výrobků v posledním desetiletí v České republice (cs)
skos:notation
  • RIV/62156489:43110/06:00087632!RIV07-GA0-43110___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 455;462
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(GA402/04/2112)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 468300
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43110/06:00087632
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • consumer; consumer behaviour; consumption; factors behind consumption change; meat and meat products; purchasing behaviour (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [6B68A4861C2A]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Poznań
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Poznań
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník z mezinárodní konference %22Zarzadzanie produktem - wyzwania przyszlości%22
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kubíčková, Lea
  • Presová, Radmila
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Akademia Ekonomiczna v Poznani
https://schema.org/isbn
  • 978-83-7417-182-3
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43110
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 9 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software