About: Hodnocení senzorických charakteristik potravinářských výrobků spotřebiteli     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Příspěvek se zabývá metodou senzorické analýzy a možnostmi jejího využití v marketingu. Jsou zde vymezeny zásady provádění senzorické analýzy a je uveden přehled základních metod a technik senzorické analýzy. Součástí příspěvku je prezentace výsledků marketingového výzkumu zaměřeného na testování senzorických charakteristik slaných bramborových chipsů.
  • Příspěvek se zabývá metodou senzorické analýzy a možnostmi jejího využití v marketingu. Jsou zde vymezeny zásady provádění senzorické analýzy a je uveden přehled základních metod a technik senzorické analýzy. Součástí příspěvku je prezentace výsledků marketingového výzkumu zaměřeného na testování senzorických charakteristik slaných bramborových chipsů. (cs)
  • The paper deals with sensory analysis method and its utilization for marketing purpose. The sensory analysis principles are defined in the paper. The attention is also concerned to sensory analysis methods and techniques classification. An important part of the paper is marketing research findings concerning the salted potato chips testing. (en)
Title
  • Hodnocení senzorických charakteristik potravinářských výrobků spotřebiteli
  • The Sensory Characteristics Evaluation of the Food Products (en)
  • Hodnocení senzorických charakteristik potravinářských výrobků spotřebiteli (cs)
skos:prefLabel
  • Hodnocení senzorických charakteristik potravinářských výrobků spotřebiteli
  • The Sensory Characteristics Evaluation of the Food Products (en)
  • Hodnocení senzorických charakteristik potravinářských výrobků spotřebiteli (cs)
skos:notation
  • RIV/61989100:27510/06:00017490!RIV09-MSM-27510___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • V
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 12
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 478031
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/61989100:27510/06:00017490
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Sensory analysis; difference test; preference test; description method; food products market; marketing research (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [2DCB5080C8A9]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Trend Marketing
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 3
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Velčovská, Šárka
issn
  • 1214-9594
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 27510
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software