About: Oxidation and polymerization products in thermally stressed oils and fats     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Rozsah chemických změn lipidů během tepelného namáhání tuku a olejů je charakterizován oxidací polyenových mastných kyselin a tokoferolů, vznikem polymerních triacylglycerolů a vybraných oxokarboxylových kyselin
  • Rozsah chemických změn lipidů během tepelného namáhání tuku a olejů je charakterizován oxidací polyenových mastných kyselin a tokoferolů, vznikem polymerních triacylglycerolů a vybraných oxokarboxylových kyselin (cs)
  • Chemical changes during thermal stress of lipid in the fat and oil is characterized by oxidation of polyenoic fatty acids and tocopherols, and formation of polymeric triglycerides and selected oxocarboxylic acids (en)
Title
  • Oxidation and polymerization products in thermally stressed oils and fats (en)
  • Oxidační a polymerační produkty v tepelně namáhaných olejích a tucích
  • Oxidační a polymerační produkty v tepelně namáhaných olejích a tucích (cs)
skos:prefLabel
  • Oxidation and polymerization products in thermally stressed oils and fats (en)
  • Oxidační a polymerační produkty v tepelně namáhaných olejích a tucích
  • Oxidační a polymerační produkty v tepelně namáhaných olejích a tucích (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/14:43898021!RIV15-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • S
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 35520
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/14:43898021
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • lipids; TAG polymers; oxocarbaxylic acid; aldehydes (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [27647B0226F1]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Skalský Dvůr
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • XLIV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pánek, Jan
  • Roubíčková, Iva
  • Šimková, Šárka
  • Pohořelá, Barbora
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
issn
  • 1802-1433
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
https://schema.org/isbn
  • 978-80-86909-09-7
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 41 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software