Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Project innovations designed in cooperation with company MUSP, as (2013-2014). The result of the project was the installation of new technology for optimizing the production of meat products with reduced sodium (salt) content. The new products were reduced sodium content and thereby to reduce the impact on consumers' health. The introduction of new technology was crucial for the development of new formulations with reduced sodium content. Project of the Ministry of Agriculture (en)
- Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností M.U.S.P., a.s. (2013 - 2014). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie umožňující optimalizaci výrobu masných výrobků se sníženým obsahem sodíku, potažmo soli. U nových výrobků došlo ke snížení obsahu sodíku a tím ke snížení dopadu na zdraví konzumentů. Zavedení nové technologie bylo klíčové pro vývoj nových receptur se sníženým obsahem sodíku. Projekt MZe (Podpora rozvoje venkova). Registrační číslo projektu: 13/018/11320/671/000020. Smlouva o řešení projektu. Zpráva o řešení projektu. Uvedení inovovaných výrobků na trh.
- Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností M.U.S.P., a.s. (2013 - 2014). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie umožňující optimalizaci výrobu masných výrobků se sníženým obsahem sodíku, potažmo soli. U nových výrobků došlo ke snížení obsahu sodíku a tím ke snížení dopadu na zdraví konzumentů. Zavedení nové technologie bylo klíčové pro vývoj nových receptur se sníženým obsahem sodíku. Projekt MZe (Podpora rozvoje venkova). Registrační číslo projektu: 13/018/11320/671/000020. Smlouva o řešení projektu. Zpráva o řešení projektu. Uvedení inovovaných výrobků na trh. (cs)
|
Title
| - Vývoj a optimalizace výroby masných výrobků se sníženým obsahem sodíku
- Vývoj a optimalizace výroby masných výrobků se sníženým obsahem sodíku (cs)
- Development and optimization of the production of meat products with reduced sodium content (en)
|
skos:prefLabel
| - Vývoj a optimalizace výroby masných výrobků se sníženým obsahem sodíku
- Vývoj a optimalizace výroby masných výrobků se sníženým obsahem sodíku (cs)
- Development and optimization of the production of meat products with reduced sodium content (en)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/14:43897902!RIV15-MSM-22330___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/14:43897902
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - meat products, reduced sodium (salt) (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...telVyzkumneZpravy
| - VŠCHT Praha, M.U.S.P., a.s.
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Voldřich, Michal
- Kvasnička, František
- Ševčík, Rudolf
- Pivoňka, Jan
- Rajchl, Aleš
- Urbančíková, Zdeňka
- Čížková, Helena
- Pohůnek, Václav
- Šístková, Iveta
|
http://linked.open...rzeVyzkumneZpravy
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |