Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Byl sledován vliv vysokého tlaku na údržnost tepelně opracovaných masných výrobků a na jejich vlastnosti (texturu, barvu, pH a oxidaci lipidů). Byl srovnán vliv ošetření vysokým tlakem celých tyčí salámu a salámu naplátkovaného a změny během následujícího skladování v chladu i teplotě místnosti. Působením tlaku 400 MPa došlo ke snížení mikrobních počtůcelkového počtu mikroorganismů, tím k prodloužení údržnosti i při pokojové teplotě místnosti místnosti, a to zejména u naplátkovaných salámů.
- Byl sledován vliv vysokého tlaku na údržnost tepelně opracovaných masných výrobků a na jejich vlastnosti (texturu, barvu, pH a oxidaci lipidů). Byl srovnán vliv ošetření vysokým tlakem celých tyčí salámu a salámu naplátkovaného a změny během následujícího skladování v chladu i teplotě místnosti. Působením tlaku 400 MPa došlo ke snížení mikrobních počtůcelkového počtu mikroorganismů, tím k prodloužení údržnosti i při pokojové teplotě místnosti místnosti, a to zejména u naplátkovaných salámů. (cs)
- The influence of high pressure treatment on the shelf-life of heat-treated meat products and their parameters (texture, colour, pH and lipid oxidation) was studied. The effect of high pressure application on whole sausage was compared with the sliced sausage treating. Their changes during consequent storage (refrigerated and at ambient temperature) were observed. High pressure of 400 MPa decreased the microbial count, which led to the prolonged shelf-life of products, mainly slices.chybí (en)
|
Title
| - Ošetření tepelně opracovaných masných výrobků vysokým tlakem k prodloužení jejich údržnosti
- Ošetření tepelně opracovaných masných výrobků vysokým tlakem k prodloužení jejich údržnosti (cs)
- High pressure treatment of shelf stable meat products (en)
|
skos:prefLabel
| - Ošetření tepelně opracovaných masných výrobků vysokým tlakem k prodloužení jejich údržnosti
- Ošetření tepelně opracovaných masných výrobků vysokým tlakem k prodloužení jejich údržnosti (cs)
- High pressure treatment of shelf stable meat products (en)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/14:43897391!RIV15-MZE-22330___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/14:43897391
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - High pressure treatment, meat product, shelf stable product - ssp (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Pipek, Petr
- Šimoniová, Anna
- Škorpilová, Tereza
- Šestáková, Barbora
|
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |