About: Application of non-traditional methods for improving the stability of beer     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Hlavním cílem této práce bylo otestování metod vhodných k prodloužení trvanlivosti nefiltrovaného piva a nastavení podmínek stabilizačního procesu tak, aby pivo bylo mikrobiologicky stabilní, ale zároveň byly co nejméně ovlivněny jeho senzorické vlastnosti. Byla použita pasterace a aplikace vysokého hydrostatického tlaku. Obě tyto metody poskytly mikrobiologicky stabilní pivo.
  • Hlavním cílem této práce bylo otestování metod vhodných k prodloužení trvanlivosti nefiltrovaného piva a nastavení podmínek stabilizačního procesu tak, aby pivo bylo mikrobiologicky stabilní, ale zároveň byly co nejméně ovlivněny jeho senzorické vlastnosti. Byla použita pasterace a aplikace vysokého hydrostatického tlaku. Obě tyto metody poskytly mikrobiologicky stabilní pivo. (cs)
  • The main objective of this study was to test the methods appropriate to extend the shelf-life of non-filtered beer and set the optimal conditions of the stabilization process, so that the beer was microbiologically stable and its sensory properties were least affected by this process. For this purpose were used pasteurization and stabilization by high hydrostatic pressure. Both of these methods provide a microbiologically stable beer. (en)
Title
  • Application of non-traditional methods for improving the stability of beer (en)
  • Aplikace netradičních metod pro zvýšení stability piva
  • Aplikace netradičních metod pro zvýšení stability piva (cs)
skos:prefLabel
  • Application of non-traditional methods for improving the stability of beer (en)
  • Aplikace netradičních metod pro zvýšení stability piva
  • Aplikace netradičních metod pro zvýšení stability piva (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/14:43897325!RIV15-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • S
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 3596
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/14:43897325
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • process; Beer (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [C39916E56BC6]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník souhrnů a plných textů příspěvků konference Kvasná chemie a bioinženýrství 2014
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dostálek, Pavel
  • Kotlíková, Blanka
  • Ivanišová, Markéta
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7080-884-9
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software