About: Spolupráce při úpravách technologie zakysaných výrobků s omezeným uvolňováním syrovátky.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Byla inovována technologie zakysaných mléčných výrobků tak, aby bylo dosaženo prodloužené trvanlivosti a homogenní konzistence bez uvolňování syrovátky. Bylo upraveno zejména tepelné ošetření suroviny a doplněna technologie o další prvky, které zvýšily standardnost výroby. Byly rovněž navrženy a ověřeny postupy kvalitativní kontroly výrobků. Realizováno v rámci Programu rozvoje venkova ČR na období 2007 - 2013 pro Bohemilk a.s.
  • Byla inovována technologie zakysaných mléčných výrobků tak, aby bylo dosaženo prodloužené trvanlivosti a homogenní konzistence bez uvolňování syrovátky. Bylo upraveno zejména tepelné ošetření suroviny a doplněna technologie o další prvky, které zvýšily standardnost výroby. Byly rovněž navrženy a ověřeny postupy kvalitativní kontroly výrobků. Realizováno v rámci Programu rozvoje venkova ČR na období 2007 - 2013 pro Bohemilk a.s. (cs)
  • Technology of fermented dairy products was modified to reach extended shelf life and homogenous consistency withour releasing of whey. Heat treatment of raw material was optilamized and technology was completed by additional components which support stable quality of product. Procedures for quality control were also proposed. Project was realized within Program of countyside development in CR in 2007 - 2013 for Bohemilk a.s. (Ministry of Agriculture) (en)
Title
  • Spolupráce při úpravách technologie zakysaných výrobků s omezeným uvolňováním syrovátky.
  • Spolupráce při úpravách technologie zakysaných výrobků s omezeným uvolňováním syrovátky. (cs)
  • Cooperation at modification of technology of fermented products with reduced releasing of whey (en)
skos:prefLabel
  • Spolupráce při úpravách technologie zakysaných výrobků s omezeným uvolňováním syrovátky.
  • Spolupráce při úpravách technologie zakysaných výrobků s omezeným uvolňováním syrovátky. (cs)
  • Cooperation at modification of technology of fermented products with reduced releasing of whey (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/13:43896847!RIV14-MSM-22330___
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • O
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • HS 1 mil. Kč
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 107168
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/13:43896847
http://linked.open...terniIdentifikace
  • 324 61 1061
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • whey; quality; yogurt; fermented products (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [FD1D64D55E89]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Smlouva o řešení projektu. Zpráva o řešení projektu. Uvedení inovovaných výrobků na trh.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Hrádková, Iveta
  • Horáčková, Šárka
  • Pivoňka, Jan
  • Urbančíková, Zdeňka
  • Štětina, Jiří
  • Čurda, Ladislav
  • Mihulová, Miroslava
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software