About: Title: Food Technology and Biotechnology, Technology, milk and dairy products (theme 4), Technology of oils and fats (theme 5) Technology detergents and cosmetics (theme 6).     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • E-learning project (registration number CZ.2.17/3.1.00/34286) of the Faculty of Food and Biochemical Technology, the Institute of Chemical Technology in Prague, for the Bachelor's degree program, for the subject of Food Technology and Biotechnology (N321001). There are three following topics, which were prepared in according to the Food technology and biotechnology topic at the Department of dairy, fat and cosmetics: Technology of milk and dairy products (theme 4), Technology of oils and fats (theme 5) and Technology detergents and cosmetics (theme 6). Information is available: the E-learning portal ICTP: https://e-learning.vscht.cz (en)
  • E-learningový projekt (registrační číslo CZ.2.17/3.1.00/34286) Fakulty potravinářské a biochemické technologie, Vysoké školy chemicko-technologické v Praze, pro Bakalářský studijní program, k předmětu Potravinářské technologie a biotechnologie (N321001). V rámci předmětu Potravinářské technologie a biotechnologie byla za Ústav technologie mléka, tuků a kosmetiky zpracována tři následující témata: Technologie mléka a mlékárenských výrobků (téma 4), Technologie olejů a tuků (téma 5), Technologie detergentů a kosmetiky (téma 6). Informace jsou dostuné na E-learningový portálu VŠCHT Praha: https://e-learning.vscht.cz/
  • E-learningový projekt (registrační číslo CZ.2.17/3.1.00/34286) Fakulty potravinářské a biochemické technologie, Vysoké školy chemicko-technologické v Praze, pro Bakalářský studijní program, k předmětu Potravinářské technologie a biotechnologie (N321001). V rámci předmětu Potravinářské technologie a biotechnologie byla za Ústav technologie mléka, tuků a kosmetiky zpracována tři následující témata: Technologie mléka a mlékárenských výrobků (téma 4), Technologie olejů a tuků (téma 5), Technologie detergentů a kosmetiky (téma 6). Informace jsou dostuné na E-learningový portálu VŠCHT Praha: https://e-learning.vscht.cz/ (cs)
Title
  • Title: Food Technology and Biotechnology, Technology, milk and dairy products (theme 4), Technology of oils and fats (theme 5) Technology detergents and cosmetics (theme 6). (en)
  • Inovace bakalářského studijního programu potravinářské a biochemické technologie zařazením prvků E-learningu
  • Inovace bakalářského studijního programu potravinářské a biochemické technologie zařazením prvků E-learningu (cs)
skos:prefLabel
  • Title: Food Technology and Biotechnology, Technology, milk and dairy products (theme 4), Technology of oils and fats (theme 5) Technology detergents and cosmetics (theme 6). (en)
  • Inovace bakalářského studijního programu potravinářské a biochemické technologie zařazením prvků E-learningu
  • Inovace bakalářského studijního programu potravinářské a biochemické technologie zařazením prvků E-learningu (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/13:43895943!RIV14-MSM-22330___
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • O
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 80313
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/13:43895943
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • cosmetics; detergents; fats; oils; milk; biotechnology; technology; Food (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...i/riv/kodPristupu
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [4B5EAD41D4DE]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...telVyzkumneZpravy
  • Magistrát hlavního města Prahy
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Šviráková, Eva
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.116 as of Feb 22 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3239 as of Feb 22 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 80 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software