About: Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob: kap. 4.7 Tvarohy a sýry     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • This chapter describes technology of cheeses and quark. Requirement on raw material are presented, the basic technology steps are described and types of cheeses are characterized. Attention is paid also to whey processing and to milk protein concentrates (en)
  • Kapitola je věnována technologii sýrů a tvarohů. Jsou uvedeny požadavky na surovinu, popsány základní operace při výrobě sýrů a tvarohu a charakterizovány jednotlivé skupiny sýrů. Pozornost je rovněž věnována zpracování syrovátky a mléčným bílkovinným koncentrátům.
  • Kapitola je věnována technologii sýrů a tvarohů. Jsou uvedeny požadavky na surovinu, popsány základní operace při výrobě sýrů a tvarohu a charakterizovány jednotlivé skupiny sýrů. Pozornost je rovněž věnována zpracování syrovátky a mléčným bílkovinným koncentrátům. (cs)
Title
  • Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob: kap. 4.7 Tvarohy a sýry
  • Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob: kap. 4.7 Tvarohy a sýry (cs)
  • Food Technology - Overview of traditional food production: chpter 4.7 Quark and cheeses (en)
skos:prefLabel
  • Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob: kap. 4.7 Tvarohy a sýry
  • Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob: kap. 4.7 Tvarohy a sýry (cs)
  • Food Technology - Overview of traditional food production: chpter 4.7 Quark and cheeses (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/12:43894953!RIV13-MSM-22330___
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • N
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 173510
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/12:43894953
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • cheese; quark; food technology (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [EE47FAA15055]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Ostrava
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Přehled tradičních potravinářských výrob
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...v/pocetStranKnihy
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Čurda, Ladislav
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Key Publishing s.r.o.
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7418-145-0
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 85 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software