Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností ZŘUD - Masokombinát Polička, a.s. (2011 - 2012). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie umožňující optimalizaci výroby masných výrobků technologií nastřiku masa do masa. Nová technologie umožňuje zpracování ořezů, mražené suroviny a dalších surovin ve formě jakostních uzených výrobků. V rámci projektu byly navrženy příslušné změny technologie, zpracovány podklady pro nákup nové technologie a následně byly nastaveny receptury tak, aby jednotlivé technologické operace umožnily zkrátit celý technologický proces a na druhé straně by vedly k udržení vysoké kvality a standardnosti výrobků.
- Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností ZŘUD - Masokombinát Polička, a.s. (2011 - 2012). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie umožňující optimalizaci výroby masných výrobků technologií nastřiku masa do masa. Nová technologie umožňuje zpracování ořezů, mražené suroviny a dalších surovin ve formě jakostních uzených výrobků. V rámci projektu byly navrženy příslušné změny technologie, zpracovány podklady pro nákup nové technologie a následně byly nastaveny receptury tak, aby jednotlivé technologické operace umožnily zkrátit celý technologický proces a na druhé straně by vedly k udržení vysoké kvality a standardnosti výrobků. (cs)
- Innovation project designed in cooperation with ZŘUD - Masokombinát shelf, as (2011-2012). The result of the project was the installation of a new technology for optimizing the production of meat products, technologies sprayed meat into meat. New technology allows the processing trimmings, frozen material and other raw materials in the form of quality smoked products. (en)
|
Title
| - Optimalizace výroby uzených mas s použitím technologie nástřiku masa do masa
- Optimalizace výroby uzených mas s použitím technologie nástřiku masa do masa (cs)
- Optimization of production of smoked meat products. (en)
|
skos:prefLabel
| - Optimalizace výroby uzených mas s použitím technologie nástřiku masa do masa
- Optimalizace výroby uzených mas s použitím technologie nástřiku masa do masa (cs)
- Optimization of production of smoked meat products. (en)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/12:43894541!RIV13-MSM-22330___
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| - Snížení výtěžnosti při výrobě uzených masných výrobků o 5 %.
|
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/12:43894541
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| |
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open...vai/riv/kategorie
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| |
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| - Smlouva o spolupráci na projektu %22Optimalizace výroby uzených mas s použitím technologie nástřiku masa do masa%22, Zpráva o řešení projektu, Uvedení inovovaných výrobků na trh.
|
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Voldřich, Michal
- Ševčík, Rudolf
- Pivoňka, Jan
- Urbančíková, Zdeňka
- Pohůnek, Václav
|
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |