About: Cooperation in the development and introduction of new technology of fermented meat products     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The project resulted in the installation of new technologies to optimize production of fermented meat products. Implementation of the project enabled the optimization of the production process, the optimization of drying parameters (temperature, humidity and air flow). (en)
  • Výsledkem projektu byla instalace nové iovované technologie umožňující optimalizaci výroby trvanlivých fermentovaných masných výrobků. Realizace projektu umožnila optimalizací celého výrobního procesu, především optimalizaci sušících parametrů (teplota, vlhkost a proudění vzduchu). Optimalizace celého procesu umožnila zkrácení doby výroby fermentovaných trvanlivých masných výrobků.
  • Výsledkem projektu byla instalace nové iovované technologie umožňující optimalizaci výroby trvanlivých fermentovaných masných výrobků. Realizace projektu umožnila optimalizací celého výrobního procesu, především optimalizaci sušících parametrů (teplota, vlhkost a proudění vzduchu). Optimalizace celého procesu umožnila zkrácení doby výroby fermentovaných trvanlivých masných výrobků. (cs)
Title
  • Cooperation in the development and introduction of new technology of fermented meat products (en)
  • Spolupráce při vývoji a zavedení nové technologie zrání a balení fermentovaných masných výrobků
  • Spolupráce při vývoji a zavedení nové technologie zrání a balení fermentovaných masných výrobků (cs)
skos:prefLabel
  • Cooperation in the development and introduction of new technology of fermented meat products (en)
  • Spolupráce při vývoji a zavedení nové technologie zrání a balení fermentovaných masných výrobků
  • Spolupráce při vývoji a zavedení nové technologie zrání a balení fermentovaných masných výrobků (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/12:43894534!RIV13-MSM-22330___
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • O
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Zvýšení produkce fermentovaných masných výrobků o 5%.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 170544
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/12:43894534
http://linked.open...terniIdentifikace
  • 10/010/11320/452/002411
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • fermented meat products (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [533C4955966B]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Smlouva o řešení projektu%22Spolupráce při vývoji a zavedení nové technologie zrání a balení fermentovaných masných výrobků%22. Zpráva o řešení projektu.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Horsáková, Iveta
  • Voldřich, Michal
  • Václavíková, Eliška
  • Ševčík, Rudolf
  • Pivoňka, Jan
  • Rajchl, Aleš
  • Urbančíková, Zdeňka
  • Pražáková, Šárka
  • Duchová, Iveta
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 47 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software