Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Method of manufacturing a polyamide sorbent for the stabilization of beverages, such as beer or wine based on diatomaceous earth, covered by the polyamide, the monomer of 6-caprolactam dissolved in toluene, the polymerization of polyamide prepared in situ with diatomaceous earth to form a polyamide sorbent, with its subsequent isolation, including filtration, washing and drying. A mixture of diatomaceous earth in quantities of 20 to 60 wt%. of 6-caprolactam, in quantities from 40 to 80 wt%., dissolved in toluene, with the addition of caprolactam magnesium in quantities of 1 to 2% by weight., based on the 6-caprolactam, and a temperature of 80-95 ° C, homogeneous covering layer of poly -6-caprolactam. Polyamide sorbent for stabilizing beverages prepared on the basis of kieselguhr in quantities of 20 to 60 wt%. Covered by the polyamide, where the pH of an aqueous extract of the sorbent is 5.5 to 7.0, bulk density 250-350 kg/m3, the average particle size is from 50 to 120 microns and particle surface 2-5 m2 / g, particle porosity of 10 to 70.10-3 cm3 / g (en)
- Způsob výroby polyamidového sorbentu pro stabilizaci nápojů, například piva nebo vína, na bázi křemeliny, kterou pokrývá polyamid, kdy z monomeru 6-kaprolaktamu, rozpuštěného v toluenu, se polymerací připravuje polyamid in situ s křemelinou za vzniku polyamidového sorbentu, s jeho následnou izolací, zahrnující filtraci, promytí a sušení. Směs křemeliny v množství 20 až 60 % hmotn. s 6-kaprolaktamem v množství 40 až 80 % hmotn., rozpuštěným v toluenu, se za přídavku magnezium kaprolaktamu v množství 1 až 2 % hmotn., vztaženo k 6-kaprolaktamu, a za teploty 80 až 95 °C, pokryje homogenní vrstvou poly-6-kaprolaktamu. Polyamidový sorbent pro stabilizaci nápojů, připravený na bázi křemeliny v množství 20 až 60 % hmotn., kterou pokrývá polyamid, kde pH vodného výluhu sorbentu je 5,5 až 7,0, sypná hmotnost 250 až 350 kg/m3, průměrná velikost částic je 50 až 120 mikrometrů a povrch částic 2 až 5 m2/g, s pórovitostí částic 10 až 70.10-3 cm3/g.
- Způsob výroby polyamidového sorbentu pro stabilizaci nápojů, například piva nebo vína, na bázi křemeliny, kterou pokrývá polyamid, kdy z monomeru 6-kaprolaktamu, rozpuštěného v toluenu, se polymerací připravuje polyamid in situ s křemelinou za vzniku polyamidového sorbentu, s jeho následnou izolací, zahrnující filtraci, promytí a sušení. Směs křemeliny v množství 20 až 60 % hmotn. s 6-kaprolaktamem v množství 40 až 80 % hmotn., rozpuštěným v toluenu, se za přídavku magnezium kaprolaktamu v množství 1 až 2 % hmotn., vztaženo k 6-kaprolaktamu, a za teploty 80 až 95 °C, pokryje homogenní vrstvou poly-6-kaprolaktamu. Polyamidový sorbent pro stabilizaci nápojů, připravený na bázi křemeliny v množství 20 až 60 % hmotn., kterou pokrývá polyamid, kde pH vodného výluhu sorbentu je 5,5 až 7,0, sypná hmotnost 250 až 350 kg/m3, průměrná velikost částic je 50 až 120 mikrometrů a povrch částic 2 až 5 m2/g, s pórovitostí částic 10 až 70.10-3 cm3/g. (cs)
|
Title
| - Method of manufacturing a polyamide sorbent for the stabilization of drinks and polyamide sorbent (en)
- Způsob výroby polyamidového sorbentu pro stabilizaci nápojů a polyamidový sorbent
- Způsob výroby polyamidového sorbentu pro stabilizaci nápojů a polyamidový sorbent (cs)
|
skos:prefLabel
| - Method of manufacturing a polyamide sorbent for the stabilization of drinks and polyamide sorbent (en)
- Způsob výroby polyamidového sorbentu pro stabilizaci nápojů a polyamidový sorbent
- Způsob výroby polyamidového sorbentu pro stabilizaci nápojů a polyamidový sorbent (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/12:43893534!RIV13-MSM-22330___
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - P(1M0570), Z(MSM6046137305)
|
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
| |
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/12:43893534
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - spent grain; yeast; brewing wastes; food supplement (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...atelePatentuVzoru
| - Úřad průmyslového vlastnictví
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Dostálek, Pavel
- Černý, Zbyněk
- Čásenský, Bohuslav
- Fusek, Jiří
- Neumann, Josef
|
http://linked.open...mniOchranaPatentu
| |
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
http://linked.open...stnikPatentuVzoru
| - KATCHEM,spol.s r.o., Praha + VŠCHT Praha
|
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |