About: Method of manufacturing a polyamide sorbent for the stabilization of drinks and polyamide sorbent     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Method of manufacturing a polyamide sorbent for the stabilization of beverages, such as beer or wine based on diatomaceous earth, covered by the polyamide, the monomer of 6-caprolactam dissolved in toluene, the polymerization of polyamide prepared in situ with diatomaceous earth to form a polyamide sorbent, with its subsequent isolation, including filtration, washing and drying. A mixture of diatomaceous earth in quantities of 20 to 60 wt%. of 6-caprolactam, in quantities from 40 to 80 wt%., dissolved in toluene, with the addition of caprolactam magnesium in quantities of 1 to 2% by weight., based on the 6-caprolactam, and a temperature of 80-95 ° C, homogeneous covering layer of poly -6-caprolactam. Polyamide sorbent for stabilizing beverages prepared on the basis of kieselguhr in quantities of 20 to 60 wt%. Covered by the polyamide, where the pH of an aqueous extract of the sorbent is 5.5 to 7.0, bulk density 250-350 kg/m3, the average particle size is from 50 to 120 microns and particle surface 2-5 m2 / g, particle porosity of 10 to 70.10-3 cm3 / g (en)
  • Způsob výroby polyamidového sorbentu pro stabilizaci nápojů, například piva nebo vína, na bázi křemeliny, kterou pokrývá polyamid, kdy z monomeru 6-kaprolaktamu, rozpuštěného v toluenu, se polymerací připravuje polyamid in situ s křemelinou za vzniku polyamidového sorbentu, s jeho následnou izolací, zahrnující filtraci, promytí a sušení. Směs křemeliny v množství 20 až 60 % hmotn. s 6-kaprolaktamem v množství 40 až 80 % hmotn., rozpuštěným v toluenu, se za přídavku magnezium kaprolaktamu v množství 1 až 2 % hmotn., vztaženo k 6-kaprolaktamu, a za teploty 80 až 95 °C, pokryje homogenní vrstvou poly-6-kaprolaktamu. Polyamidový sorbent pro stabilizaci nápojů, připravený na bázi křemeliny v množství 20 až 60 % hmotn., kterou pokrývá polyamid, kde pH vodného výluhu sorbentu je 5,5 až 7,0, sypná hmotnost 250 až 350 kg/m3, průměrná velikost částic je 50 až 120 mikrometrů a povrch částic 2 až 5 m2/g, s pórovitostí částic 10 až 70.10-3 cm3/g.
  • Způsob výroby polyamidového sorbentu pro stabilizaci nápojů, například piva nebo vína, na bázi křemeliny, kterou pokrývá polyamid, kdy z monomeru 6-kaprolaktamu, rozpuštěného v toluenu, se polymerací připravuje polyamid in situ s křemelinou za vzniku polyamidového sorbentu, s jeho následnou izolací, zahrnující filtraci, promytí a sušení. Směs křemeliny v množství 20 až 60 % hmotn. s 6-kaprolaktamem v množství 40 až 80 % hmotn., rozpuštěným v toluenu, se za přídavku magnezium kaprolaktamu v množství 1 až 2 % hmotn., vztaženo k 6-kaprolaktamu, a za teploty 80 až 95 °C, pokryje homogenní vrstvou poly-6-kaprolaktamu. Polyamidový sorbent pro stabilizaci nápojů, připravený na bázi křemeliny v množství 20 až 60 % hmotn., kterou pokrývá polyamid, kde pH vodného výluhu sorbentu je 5,5 až 7,0, sypná hmotnost 250 až 350 kg/m3, průměrná velikost částic je 50 až 120 mikrometrů a povrch částic 2 až 5 m2/g, s pórovitostí částic 10 až 70.10-3 cm3/g. (cs)
Title
  • Method of manufacturing a polyamide sorbent for the stabilization of drinks and polyamide sorbent (en)
  • Způsob výroby polyamidového sorbentu pro stabilizaci nápojů a polyamidový sorbent
  • Způsob výroby polyamidového sorbentu pro stabilizaci nápojů a polyamidový sorbent (cs)
skos:prefLabel
  • Method of manufacturing a polyamide sorbent for the stabilization of drinks and polyamide sorbent (en)
  • Způsob výroby polyamidového sorbentu pro stabilizaci nápojů a polyamidový sorbent
  • Způsob výroby polyamidového sorbentu pro stabilizaci nápojů a polyamidový sorbent (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/12:43893534!RIV13-MSM-22330___
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(1M0570), Z(MSM6046137305)
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
  • 303564
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 182986
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/12:43893534
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • spent grain; yeast; brewing wastes; food supplement (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [FF571966095C]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
  • Prague
http://linked.open...atelePatentuVzoru
  • Úřad průmyslového vlastnictví
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dostálek, Pavel
  • Černý, Zbyněk
  • Čásenský, Bohuslav
  • Fusek, Jiří
  • Neumann, Josef
http://linked.open...mniOchranaPatentu
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
http://linked.open...stnikPatentuVzoru
  • KATCHEM,spol.s r.o., Praha + VŠCHT Praha
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software